Hoe kan Todoist met HourStack gebruiken?

Business

Wat is HourStack?

HourStack is een planningsapp die je met je team kunt gebruiken om werkzaamheden in te plannen en toe te wijzen.

Hoe werkt de integratie?

Met HourStack kun je tijdsloten toewijzen voor Todoist-taken en kun je de tijd die aan elke taak besteed wordt bijhouden.

Hoe verbind ik Todoist met HourStack?

1. Maak een HourStack account aan via https://app.hourstack.io/signup
  2. Om Todoist te integreren, open https://app.hourstack.io/account/integrations
  3. Klik op de Add integration button voor Todoist. Je wordt gevraagd om HourStack autorisatie te verlenen voor toegang tot gegevens van je account. Om door te gaan, verleen autorisatie.

Hoe gebruik je de integratie?

Om tijd toe te wijzen, sleep je taken uit het Todoist-paneel aan de rechterkant. Je kunt de taak van formaat wijzigen om snel de beschikbare tijd opnieuw toe te wijzen.

Om de tijd welke aan de taak besteed wordt bij te houden, klik je op de taak van vandaag en klik je vervolgens op Start.

Je kunt zien wanneer je een taak uit Todoist hebt toegewezen (deze wordt grijs), zodat je hem niet opnieuw naar je week hoeft te slepen omdat deze al toegewezen is.

There are also Today and Next 7 days filters available, so you can drag & drop tasks from Inbox, Today or Next 7 days view.