Een label aan een taak toevoegen

Zakelijk

Meer handige context aan uw taken toevoegen met labels.

Een label aan een nieuwe taak toevoegen:

1. Klik op het icoontje om een nieuwe taak te openen.
  2. Typ "@" in het taakveld (of klik op het labelicoontje aan de rechterkant).
  3. In het menu dat verschijnt selecteert u het label dat u wilt toevoegen. Typ het labelnaam in om gerichter te zoeken.
  4. Als een label dat u intypt nog niet bestaat, krijgt u de optie om deze aan te maken. Als u klaar bent klikt u op Label niet gevonden. Label_naam aanmaken.

Een label aan een bestaande taak toevoegen:

1. Klik op een taak om deze te bewerken.
  2. Typ "@" in het taakveld en volg dezelfde instructies als hierboven om een bestaand label toe te voegen of een nieuw label aan te maken.

Een label aan een nieuwe taak toevoegen:

1. Klik op het icoontje om een nieuwe taak te openen.
  2. In het menu dat onderaan uw scherm verschijnt, klikt u op het labelicoontje (of typ @).
  3. In de lijst die verschijnt selecteert u het label dat u wilt toevoegen. Typ het labelnaam in om gerichter te zoeken.
  4. Om een nieuw label aan te maken en deze toe te voegen aan een taak, typt u de nieuwe labelnaam in en klikt u daarna op Voeg label toe "Label_Naam".

Een label aan een bestaande taak toevoegen:

1. Klik op een taak om deze te selecteren.
  2. In het menu dat onderaan uw scherm verschijnt, klikt u op het potloodicoontje.
  3. Klik op Labels.
  4. Klik op de label(s) die u wilt toevoegen van de lijst om ze te selecteren en klik daarna op OK.
  5. Klik op het verzendicoontje om uw wijzigingen op te slaan.

Als u een label toevoegt aan een bestaande taak kunt u alleen kiezen uit bestaande labels. Om een nieuwe label aan een taak toe te voegen moet u eerst een nieuw label aanmaken:

1. Klik op het menu-icoontje in de linkerbovenhoek van uw Todoist.
  2. Helemaal onderaan uw labellijst klikt u op Labels beheren.
  3. Selecteer Label toevoegen.
  4. Typ de nieuwe labelnaam in en kies een kleur.
  5. Als u klaar bent, klikt u op het verzendicoontje bovenaan rechts.

Een label aan een nieuwe taak toevoegen:

1. Klik op het icoontje om een nieuwe taak te openen.
  2. In het menu dat onderaan het taakveld verschijnt, klikt u op het labelicoontje (of typ @).
  3. In de lijst die verschijnt selecteert u het label dat u wilt toevoegen. Typ het labelnaam in om gerichter te zoeken.
  4. Om een nieuw label aan te maken en deze toe te voegen aan een taak, typt u de nieuwe labelnaam in en klikt u daarna op Voeg label toe "Label_Naam".

Een label aan een bestaande taak toevoegen:

1. Klik op een taak om deze te selecteren.
  2. In het menu dat onderaan de taak verschijnt, klikt u op het potloodicoontje.
  3. Klik op Labels.
  4. Selecteer de label(s) die u aan de taak wilt toevoegen.
  5. Om een label te maken en aan de taak toe te voegen, drukt u op het +icoontje bovenaan rechts. Geef het label vervolgens een naam, selecteer een kleur en klik op Klaar in de rechterbovenhoek.
  6. Als u de labels van uw keuze hebt geselecteerd, klikt u op < Taak bewerken in de linkerbovenhoek.
  7. Klik op Gereed in de rechterbovenhoek om uw wijzigingen op te slaan.

Voeg een label toe aan een nieuwe taak:

1. Klik op het icoontje om een nieuwe taak te openen.
  2. Typ "@" in het taakveld (of klik op het labelicoontje aan de rechterkant).
  3. In het menu dat verschijnt selecteert u het label dat u wilt toevoegen. Typ het labelnaam in om gerichter te zoeken.
  4. Om een nieuw label aan te maken en deze toe te voegen aan een taak, typt u de nieuwe labelnaam in en klikt u op +Label toevoegen Label_naam.

Een label aan een bestaande taak toevoegen:

1. Klik op een taak om deze te bewerken.
  2. Typ "@" in het taakveld en volg dezelfde instructies als hierboven om een bestaand label toe te voegen of een nieuw label aan te maken.

U kunt nog veel meer met labels doen om uw taken te organiseren. Lees hier hoe u het meeste uit labels kunt halen.