Een label aan een taak toevoegen

Business

Voeg meer context toe aan je taken met labels.

Een label aan een nieuwe taak toevoegen:

1. Klik op het icoon om een nieuwe taak te openen.
  2. Typ "@" in het taakveld (of klik op het label-icoon aan de rechterkant).
  3. In het menu dat verschijnt selecteer je de label dat je wilt toevoegen. Typ de labelnaam in om gerichter te zoeken.
  4. Als een label nog niet bestaat, krijg je de optie om deze aan te maken. Als je klaar bent met typen klik je op Label niet gevonden. Creëer Label_naam.

Een label aan een bestaande taak toevoegen:

1. Klik op een taak om deze te bewerken.
  2. Typ "@" in het taakveld en volg dezelfde instructies als hierboven om een bestaand label toe te voegen of een nieuw label aan te maken.

Een label aan een nieuwe taak toevoegen:

1. Tik op het icoon om een nieuwe taak te openen.
  2. Tik, in het menu dat onderaan je scherm verschijnt, op het label-icoon (of typ @).
  3. In de lijst die verschijnt selecteer je de label die je wilt toevoegen. Typ de labelnaam in om gerichter te zoeken.
  4. Om een nieuw label aan te maken en deze toe te voegen aan een taak, typ je de nieuwe labelnaam in en tik je vervolgens op Label toevoegen "Label_Naam".

Een label aan een bestaande taak toevoegen:

1. Tik op een taak om deze te selecteren.
  2. Klik, in het menu dat onderaan je scherm verschijnt, op het potlood-icoon.
  3. Tik op Labels.
  4. Tik op de bestaande label(s) die je wilt toevoegen van de lijst om ze te selecteren en tik op OK.
  5. Tik op het verzend-icoon om je wijzigingen op te slaan.

Als je een nieuw label aan een bestaande taak wilt toevoegen:

1. Tik op een taak om deze te selecteren.
  2. Klik, in het menu dat onderaan je scherm verschijnt, op het potlood-icoon.
  3. Tik op het taaknaamveld.
  4. Achter de taaknaam, typ een spatie gevold door het @ symbool en typ vervolgens de naam van het nieuwe label.
  5. Tik op Label toevoegen "Label_naam".
  6. Tik op het verzend-icoon om je wijzigingen op te slaan.

Een label aan een nieuwe taak toevoegen:

1. Tik op het icoon om een nieuwe taak te openen.
  2. Tik, in het menu dat onderaan je scherm verschijnt, op het label-icoon (of typ @).
  3. In de lijst die verschijnt selecteer je de label die je wilt toevoegen. Typ de labelnaam in om gerichter te zoeken.
  4. Om een nieuw label aan te maken en deze toe te voegen aan een taak, typ je de nieuwe labelnaam in en tik je vervolgens op Label toevoegen "Label_Naam".

Een label aan een bestaande taak toevoegen:

1. Tik op een taak om deze te selecteren.
  2. In het menu dat onderaan de taak verschijnt, tik je op het potlood-icoon.
  3. Tik op Labels.
  4. Selecteer de bestaande label(s) die je aan de taak wilt toevoegen.
  5. Om een label te maken en aan de taak toe te voegen, tik je op het icoon rechts bovenaan. Geef het label vervolgens een naam, selecteer een kleur en tik op Klaar in de rechterbovenhoek.
  6. Zodra je de labels hebt geselecteerd, tik je op  Taak bewerken in de linkerbovenhoek.
  7. Tik rechtsboven op Gereed om je wijzigingen op te slaan.

Voeg een label toe aan een nieuwe taak:

1. Klik op het icoon om een nieuwe taak te openen.
  2. Typ "@" in het taakveld (of klik op het label-icoon aan de rechterkant).
  3. In het menu dat verschijnt selecteer je de label dat je wilt toevoegen. Typ de labelnaam in om gerichter te zoeken.
  4. Om een nieuw label aan te maken en deze toe te voegen aan een taak, typ je de nieuwe labelnaam in en tik je vervolgens op +Label toevoegen Label_Naam.

Een label aan een bestaande taak toevoegen:

1. Klik op een taak om deze te bewerken.
  2. Typ "@" in het taakveld en volg dezelfde instructies als hierboven om een bestaand label toe te voegen of een nieuw label aan te maken.

Je kunt nog veel meer met labels doen om je taken te organiseren. Lees hier hoe je het meeste uit labels kunt halen.