Een opmerking of bestand aan een taak toevoegen

Business

Bewaar al uw relevante taakinformatie in uw taak door middel van opmerkingen - notities, links, bestanden, audio opnames en meer.

1. Plaats de muisaanwijzer op een taak en klik op de tekstballon die rechts naast de taak verschijnt.comments-web-comment.jpg
  2. Typ een opmerking in het taakveld.
  3. Als u dat wilt, klikt u op het paperclipicoontje om een bestand toe te voegen. Of klik op het microfoonicoontje om een audio-opmerking op te nemen.
  4. In een gedeeld project kun je wijzigen wie je wilt notificeren over je opmerking. comments-web-notify.jpg
  5. Als u klaar bent, klikt u op Opmerking toevoegen.
  1. Klik op een taaknaam.
  2. In het menu dat onderaan je scherm verschijnt, klik op het spraakballon-icoon.comments-android-comment.jpg
  3. U kunt ook op het paperclipicoontje klikken om een bestand te uploaden, of om een audio-opmerking op te nemen.
  4. Typ een opmerking in het taakveld.
  5. In een gedeeld project kun je selecteren wie je wilt notificeren over je opmerking door links op het bel-icoon te klikken.comments-android-notify2.jpg
  6. Als u klaar bent, klikt u op het verzendicoontje.
  1. Klik op een taaknaam.
  2. Klik op het spraakballon-icoon welke zich tussen de opties die onder het taakveld verschijnen bevind.comments-ios-comment.jpg
  3. Typ een opmerking in het taakveld.
  4. Klik op het paperclipicoontje om een bestand te uploaden of een audio-opmerking op te nemen.
  5. In een gedeeld project kun je kiezen wie je wilt notificeren over je opmerking door rechts op het bel-icoon te klikken.comments-ios-notify2.jpg
  6. Als u klaar bent, klikt u op Verzenden.
  1. Plaats de muisaanwijzer op een taak en klik rechts op de tekstballon-icoon.comments-windows-comment.jpg
  2. Typ een opmerking in het taakveld in het paneel aan de rechterkant.
  3. Klik op het paperclipicoontje om een bestand toe te voegen.
  4. In een gedeeld project kun je wijzigen wie je wilt notificeren over je opmerking. comments-windows-notify.jpg
  5. Als u klaar bent, klikt u op Versturen.

U kunt ook opmerkingen toevoegen en bestanden aan projecten toevoegen ! Handig als u belangrijke projectinformatie op 1 plek wilt opslaan en het wilt delen met collega's.