De kleur van een label wijzigen

Zakelijk

Kleuren aan labels toevoegen is een geweldige manier om uw labels op een visuele manier te organiseren binnen Todoist.

Zo verandert u de kleur van een label:

1. Klik op het icoontje met de drie stipjes naast de labelnaam waar u de kleur van wilt veranderen.
  2. Selecteer Label bewerken in het keuzemenu.
  3. Klik op het labelicoontje naast de labelnaam en klik op de kleur van uw keuze.
  4. Als u klaar bent, klikt u op Opslaan.
  1. Bovenaan links klikt u op het menu icoontje.
  2. Klik op Labels beheren onder uw labellijst.
  3. Klik op het label waarvan u de kleur wilt veranderen.
  4. Klik op het label icoontje/kleurnaam en kies de kleur van uw keuze.
  5. Als u klaar bent, klikt u op het verstuuricoontje bovenaan rechts.
  1. Klik op het label waarvan u de kleur wilt veranderen.
  2. Bovenin rechts klikt u op het icoontje met drie stipjes.
  3. Selecteer Label bewerken in het keuzemenu.
  4. Klik op Kleuren kies de kleur van uw keuze.
  5. Als u klaar bent, klikt u op Gereed  bovenaan rechts.
  1. Klik met de rechtermuisknop op het label waar u de kleur van wilt wijzigen.
  2. Selecteer Bewerken.
  3. Klik op de kleurenstipen kies een nieuwe kleur.
  4. Als u klaar bent, klikt u op Opslaan.

Meer over labels