Filter taken op label

Business

Wanneer je taken met een bepaald label of een reeks labels wilt zien, kun je ernaar zoeken door het label in de zoekbalk bovenaan Todoist in te voeren. Bijvoorbeeld, "@e-mail".

Je kunt ook de labellijst openen en op een label klikken om een lijst te zien met alle taken die met dat label geassocieerd zijn.

Hier zijn een aantal handige zoekopdrachten die je kunt gebruiken met labels:

Zoekopdracht

Wat het doet

@e-mail

Toont alle taken met het @e-mail label

@e-mail & @wachten

Toont alle taken met de @e-mail en @wachten labels

(vandaag | over tijd) & @e-mail

Toont alle taken die vandaag af moeten zijn of over tijd zijn met het @e-mail label

7 dagen & @wachten

Toont alle taken die de komende 7 dagen af moeten zijn met het label @wachten

geen labels

Toont alle taken zonder labels

Je kunt je favoriete zoekopdrachten opslaan als filters zodat je ze later makkelijk kunt terugvinden.