Een label verwijderen

Business

Zo verwijder je labels die je niet langer nodig hebt:

1. Beweeg je muis over het label dat je wilt verwijderen en klik op het drie stippen-icoon dat aan de rechterkant verschijnt.
  2. Selecteer Label verwijderen in het drop-down menu.labels-web-delete.jpg
  3. Klik in het pop-up scherm op Verwijderen ter bevestiging.
  1. Tik linksboven in je Todoist op het menu-icoon.
  2. Klik op Labels om je lijst met labels te bekijken.
  3. Scroll in je labellijst naar beneden en tik onderaan op Labels beheren.
  4. Tik op het label dat je wilt verwijderen.
  5. Tik rechtsboven op het drie stippen-icoon en selecteer Verwijderen in het drop-down menu.
  6. Tik in het pop-up venster op Ja om te bevestigen.
  1. Tik op het label dat je wilt verwijderen.
  2. Tik rechtsboven op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Label bewerken in het drop-down menu.
  4. Tik op Label verwijderen.
  5. Tik nogmaals op Label verwijderen ter bevestiging.
  1. Klik met de rechtermuisknop op het label dat je wilt verwijderen.
  2. Selecteer Verwijderen.
  3. Klik Bevestigen

Meer over labels