Een label verwijderen

Zakelijk

Zo verwijdert u labels die u niet langer nodig heeft:

1. Beweeg uw muis over het label dat u wilt verwijderen en klik op het icoontje met drie stipjes dat aan de rechterkant verschijnt.
  2. Selecteer Label verwijderen in het keuzemenu.labels-web-delete.jpg
  3. In het pop-up scherm klikt u op OK ter bevestiging.
  1. Bovenaan links van uw Todoist klikt u op het menu-icoontje.
  2. Klik op Labels om uw lijst met labels te bekijken.
  3. Scroll naar de onderkant van uw labellijst en klik op Labels beheren.
  4. Klik op het label dat u wilt verwijderen.
  5. Bovenaan rechts klikt u op het icoontje met drie stipjes en selecteert u Verwijderen in het keuzemenu.
  6. In het gesprek klikt u op Ja om te bevestigen.
  1. Klik op het label dat u wilt verwijderen.
  2. Bovenin rechts klikt u op het icoontje met drie stipjes.
  3. Selecteer Label bewerken in het keuzemenu.
  4. Klik op Label verwijderen.
  5. Klik nogmaals op Label verwijderen ter bevestiging.
  1. Klik met de rechtermuisknop op het label dat u wilt verwijderen.
  2. Selecteer Verwijderen.
  3. Klik Bevestigen

Meer over labels