Hoe kan ik Todoist met IFTTT gebruiken?

Business

Wat is IFTTT?

Met IFTTT (If This Then That) oftewel "als dit dan dat" kun je handige verbindingen ('applets') maken tussen diverse apps en services.

Hoe werkt de integratie?

Met IFTTT kun je applets instellen zoals het toevoegen van trending Reddit posts aan je leeslijst, je Google Agenda-evenementen omzetten in taken, iedereen op Slack informeren wanneer een nieuwe taak is gemaakt, en meer.

Klik op de onderstaande link om Todoist applets te verkennen en in te stellen: Todoist IFTTT-applets gemaakt door gebruikers.

Hoe verbind je Todoist met IFTTT?

1. Open Todoist's IFTTT kanaal en activeer deze in je IFTTT account.

Wat moet je doen om de Todoist/IFTTT-integratie te kunnen gebruiken?

Koppel je Todoist account aan meer dan 200 verschillende kanalen, waaronder Pocket, Evernote, Facebook, Slack, Twitter, Fitbit en vele anderen.