Hoe kan ik Todoist met Toggle Button gebruiken?

Business

Wat is Toggl Button?

Toggle Button is een open source Chrome-extensie.

Hoe werkt de integratie?

Met Toggl Button kun je de tijd die je aan elke taak spendeert rechtstreeks in de Todoist web app volgen.

De integratie met Toggl wordt momenteel alleen ondersteund in onze web app.

Hoe verbind ik Todoist met Toggl Buton?

1. Toggl Button installeren vanuit Chrome Web Store.
  2. Vink onder 'URL Permissions' de checkbox naast todoist.com aan.
  3. Klik in het pop-up op de Allow button om het verzoek van Toggl om aanvullende machtigingen te accepteren.
  4. Meldt je aan bij Toggl via het extensiesmenu in de rechterbovenhoek van j browservenster of via Toggl.com.

Hoe gebruik je de integratie?

1. Start de Toggl-timer in Todoist naast de taak waar je aan werkt. De naam van de taak wordt toegevoegd aan je Toggl time entry.

Het werkt real-time, dus wanneer je de tijdsduur van een taak in Todoist opneemt, kun je dit zien vanuit je Toggl account op het web.

Wat je in Todoist ziet

Wat je in Toggle ziet