Hoe kan ik Todoist met Google Maps & Apple Maps gebruiken?

Business

Wat zijn Google Maps & Apple Maps?

Google Maps en Apple Maps zijn kaartapps.

Hoe werken de integraties?

De op locatie gebaseerde herinneringen van Todoist zijn beschikbaar op Android en iOS en zijn geïntegreerd met respectievelijk Google Maps en Apple Maps. Dankzij deze integraties kun je herinneringen instellen die worden geactiveerd wanneer je aankomt of een bepaalde plaats verlaat door locaties in Google Maps of Apple Maps te selecteren. Todoist slaat de adressen van je laatste 10 locaties op, zodat je gemakkelijk de adressen kunt selecteren die je het meest gebruikt.

Hoe verbind je Todoist met Google Maps & Apple Maps?

Op locatie gebaseerde herinneringen kunnen vanaf elk platform (inclusief Gmail of Outlook) worden beheerd, maar ze zullen alleen een notificatie activeren wanneer Todoist wordt gebruikt op een GPS-enabled iOS- of Android-apparaat. Als je op locatie gebaseerde herinneringen in iOS wilt activeren, tik je op Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen en zet je Locatievoorzieningen aan. Op Android wordt alles automatisch ingesteld.

Hoe werken de integraties?

Apple Maps + Todoist