Audio opmerkingen opnemen

Business

Soms kom je simpelweg tijd tekort om een hele opmerking uit te schrijven. Dan zijn audio opmerkingen ideaal en bieden ze de mogelijkheid om op een snelle en makkelijke manier informatie over een taak of project te geven.

Zo maak je een audio opmerking in Todoist:

1. Open de Todoist app.
  2. Beweeg met de muis over een taak en klik op het icoon met de tekstballon dat naast de naam verschijnt.
  3. Klik op het microfoon-icoon, klik op Opnemen om een audio opmerking op te nemen. Klik vervolgens op Toevoegen om deze aan de taak toe te voegen.
  4. Om naar een bestaande opname te luisteren, klik je op Afspelen.

1. Open de Todoist app.
  2. Klik op een de naam van een taak.
  3. Klik onderaan op het tekstballon-icoon.
  4. Klik op het paperclip-icoon en selecteer Audio opnemen.
  5. Zodra de microfoon verschijnt kun je beginnen met het opnemen van je opmerking. Wanneer je klaar bent, druk je op de OK knop.
  6. Klik op het verzend-icoon.

1. Open de Todoist app.
  2. Klik op een de naam van een taak.
  3. Onder de naam van je taak klik je op het tekstballon-icoon.
  4. Klik op het paperclip-icoon en selecteer Audio opnemen.
  5. Druk op de knop met de rode cirkel en zeg je opmerking. Wanneer je klaar bent, druk je op de de rode vierkante knop.
  6. Tik op Toevoegenrechts bovenin.
  7. Tik op Versturenrechts bovenin.

Sorry, deze optie is nog niet beschikbaar op macOS en Windows apps maar hier wordt hard aan gewerkt!