Hoe kan ik Todoist met Timely gebruiken?

Business

Wat is Timely?

Timely is een tijdregistratie-app waarmee je kunt bijhouden hoeveel tijd aan projecten en taken besteed wordt.

Hoe werkt de integratie?

Timely laat je alle voltooide taken zien van Todoist en wanneer je ze voltooid hebt in de Memory timeline, waardoor het ongelooflijk gemakkelijk is om te zien wat je vandaag allemaal voor elkaar gekregen hebt.

Hoe verbind ik Todoist met Timely?

1. Log in op je Timely account of maak hier een nieuwe aan, en ga naar de Apps tab in de Timely Settings (Instellingen).
  2. Klik op de Todoist app en verbind je account met Timely.
  3. Klik op de Authorize (Autorisatie) button en log in op je Todoist account... en je bent klaar!

Hoe gebruik je de integratie?

1. Plaats de muisaanwijzer op de Todoist-stip in je tijdlijn om voltooide taken te zien en de tijd waarop je ze voltooid hebt.
  2. Sleep om je Todoist-stop te selecteren om de ingelogde tijd voor die taak toe te voegen.
  3. Klik op Save (Opslaan).