De proxy voor de Outlook plugin configureren

Business

Om de proxy te configureren voor de Todoist Outlook plugin, klik je op het icoon met het kleine pijltje onder de Todoist Taak Aanmaken knop in de Outlook taakbalk.

1-outlook-old-todoist-setting.jpgIn het configuratiescherm dat vervolgens verschijnt kun je kiezen uit de volgende opties:

• Geen proxy - als je verbinding geen proxy gebruikt.
  • Systeem proxy instellingen - om de standaard Windows proxy instellingen te gebruiken.
  • Handmatige proxy configuratie - om het proxy adres en de poort in te voeren.