Todoist accounts samenvoegen

Business

Het is helaas niet mogelijk om aparte Todoist accounts samen te voegen.

Als u uw gegevens van de ene naar de andere account wilt overzetten (actieve taken, projecten en labels die u momenteel gebruikt), kunt u dat doen door projecten te exporteren en importerenU moet hiervoor een backup van al uw gegevens als CSV bestanden maken in uw account, en ze daarna in uw andere account importeren.

Uw voltooide taken, filters en labels die u momenteel niet gebruikt, alsmede uw Karmavoortgang, zullen niet worden overgezet.

U kunt ook het emailadres van uw account veranderen.