Todoist accounts samenvoegen

Business

Het is helaas niet mogelijk om aparte Todoist accounts samen te voegen.

Als je je gegevens van de ene naar de andere account wilt overzetten (actieve taken, projecten en labels die je momenteel gebruikt), kun je dit doen door projecten te exporteren en importerenDownload simpelweg een back-up van al je data in je account (als CSV bestanden) en importeer deze vervolgens in je andere account.

Je voltooide taken, filters en labels die je momenteel niet gebruikt en tevens je Karmavoortgang, zullen niet worden overgezet.

Als alternatief, kun je ook het e-mailadres van je account veranderen.