Deadlines instellen met Slim Inplannen

Zakelijk

Vindt u het moeilijk om een realistisch schema op te stellen voor uw taken? Met Slim inplannen kunt u een planning maken voor de komende dagen en weken.

Slim inplannen gebruikt 'predictive modeling' om de best mogelijke deadlines voor te stellen voor uw taken. (U heeft altijd de optie om de suggesties van Slim inplannen te accepteren, bewerken of af te wijzen.)

Bij het vinden van een handige deadline voor uw taak, houdt Slim inplannen rekening met:

• Uw gewoontes – Werkt u op maandagochtend vaak uw emails bij? Leest u op zaterdag? Slim inplannen leert uw gewoontes en stelt vervolgens data voor.
  • Urgentie van taak – Slim inplannen baseert zich op anonieme data van alle Todoistgebruikers en schat hiermee de urgentie in van elke taak.
  • Werkdagen vs. weekenden – Slim inplannen leert zichzelf aan wat voor soort taken in het weekend gedaan kunnen worden, en welke altijd doordeweeks moeten worden ingepland (bijvoorbeeld "Voorbeeld afmaken" of "Emails checken”).
  • Opkomende taken – Zit u morgen helemaal vol, maar is uw agenda voor vrijdag nog helemaal leeg? Slim inplannen helpt u om uw taken te verspreiden over de komende 7 dagen.
  • Uw dagelijkse en wekelijkse doelen –Slim inplannen zal deadlines aanbevelen die u helpen om uw dagelijkse en wekelijkse doelen te behalen. (Kom meer te weten over Karmadoelen.)

Zoals met alle 'AI-powered' onderdelen die gaandeweg "leren", gebruikt Slim inplannen datavoorspellingen die steeds accurater worden naarmate u Todoist vaker gebruikt.

Zo vindt u de Slim inplannen functie in uw Todoist:

Als u taken die over tijd zijn opnieuw inplant

1. In uw 'Vandaag' of '7 dagen' overzicht, klikt u op Over tijd taken opnieuw inplannen in de rechterbovenhoek van uw takenlijst.
  2. Beweeg de muis over een taak en klik op het icoontje met de grijze kalender aan de rechterkant om de voorgestelde deadline te bewerken. (optioneel).
  3. Als u tevreden bent met uw voorgestelde taken, klikt u op Bijwerken onderaan de lijst.

Als u een enkele taak toevoegt of opnieuw inplant

1. Maak een nieuwe taak aan of klik op de taak die u opnieuw wilt inplannen.
  2. Klik op het datumveld aan de rechterkant van de naam van de taak.
  3. Klik op de voorgestelde datum shortcut in de linkerbovenhoek van het datummenu.
  4. Klik op opslaan.

Als u meerdere taken opnieuw inplant

1. In elk taakoverzicht selecteert u meerdere taken om te bewerken .
  2. Klik op Schema in het menu dat aan de bovenkant van uw Todoist verschijnt.
  3. Klik op Slim inplannen om de voorgestelde deadlines te bekijken voor de geselecteerde taken.
  4. Beweeg de muis over een taak en klik op het icoontje met de grijze kalender aan de rechterkant om de voorgestelde deadline te bewerken. (optioneel).
  5. Als u tevreden bent met uw voorgestelde taken, klikt u op Bijwerken onderaan de lijst.

Als u taken die over tijd zijn opnieuw inplant

1. In uw 'Vandaag' of '7 dagen' overzicht, klikt u op Over tijd taken opnieuw inplannen in de rechterbovenhoek van uw takenlijst.
  2. Beweeg de muis over een taak en klik op het icoontje met de grijze kalender aan de rechterkant om de voorgestelde deadline te bewerken. (optioneel).
  3. Als u tevreden bent met uw voorgestelde taken, klikt u onderaan op Allemaal bijwerken.

Als u een enkele taak toevoegt of opnieuw inplant

1. Maak een nieuwe taak aan of beweeg de muis over een bestaande taak die u opnieuw wilt inplannen.
  2. Klik op het datumveld aan de rechterkant (tijdens het aanmaken van een taak) of op het kalendericoontje (tijdens opnieuw inplannen).
  3. Klik links onderaan op de voorgestelde datumshortcut (tijdens het aanmaken) of bovenaan links (tijdens het opnieuw inplannen) van een taak.

Als u meerdere taken opnieuw inplant

1. U kunt snel selecteren door de Ctrl+m toetsenbordshortcut te gebruiken of (in een gefilterd overzicht) op het icoontje met de drie stipjes rechts bovenin te klikken en de Selecteermoduste selecteren
  2. Selecteer de taken die u wilt inplannen.
  3. Klik op het kalendericoontje bovenaan.
  4. Klik links bovenaan op de voorgestelde datumshortcut.
  5. Als u tevreden bent met uw voorgestelde taken, klikt u onderaan op Allemaal bijwerken.
  1. In uw 'Vandaag' of '7 dagen' overzicht, klikt u op Opnieuw inplannen in de rechterbovenhoek van uw takenlijst.
  2. Klik op een taak en klik vervolgens op Opnieuw inplannen om de voorgestelde deadline te wijzigen. (optioneel)
  3. Als u tevreden bent met uw ingeplande taken, klik u op Bijwerken in de rechterbovenhoek.

Als u een enkele taak opnieuw inplant

1. Schuif de taak die u opnieuw wilt inplannen naar links.
  2. Klik bovenaan op de voorgestelde datumshortcut.

Als u meerdere taken opnieuw inplant

1. In een taakoverzicht klikt u op het icoontje bovenin met de drie stipjes en selecteert u Meerdere items bewerken.
  2. Selecteer de taken die u wilt inplannen.
  3. Klik op het kalendericoontje in het menu dat onderaan in Todoist verschijnt.
  4. Klik op Slim inplannen.
  5. Klik op een taak en klik vervolgens op Opnieuw inplannen om de voorgestelde deadline te wijzigen. (optioneel)
  6. Als u tevreden bent met uw ingeplande taken, klikt u op Bijwerken in de rechterbovenhoek.

Als u taken die over tijd zijn opnieuw inplant

1. In uw 'Vandaag' of '7 dagen' overzicht, klikt u op Opnieuw inplannen in de rechterbovenhoek van uw takenlijst.
  2. Klik op een taak en klik vervolgens op Opnieuw inplannen om de voorgestelde deadline te wijzigen. (optioneel)
  3. Als u tevreden bent met uw ingeplande taken, klikt u op Bijwerken in de rechterbovenhoek.

Als u een enkele taak opnieuw inplant

1. Schuif de taak die u opnieuw wilt inplannen naar links.
  2. Klik op de voorgestelde datum shortcut in de linkerbovenhoek van het datummenu.

Als u meerdere taken opnieuw inplant

1. In elk taakoverzicht selecteert u meerdere taken om te bewerken .
  2. Klik op het kalendericoontje in het menu dat onderaan uw Todoist verschijnt.
  3. Klik op Slim inplannen.
  4. Klik op een taak en klik vervolgens op Opnieuw inplannen om de voorgestelde deadline te wijzigen. (optioneel)
  5. Als u tevreden bent met uw ingeplande taken, klikt u op Bijwerken in de rechterbovenhoek.

Volledig privé en veilig

Wij weten en begrijpen dat mensen zich tegenwoordig zorgen maken over de manier waarop bedrijven hun gegevens gebruiken - wij zijn dat ook! Wij willen daarom duidelijk en eerlijk zijn over de manier waarop Slim inplannen werkt:

Al uw persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld wanneer u normaal gesproken taken voltooid die het woord “email” bevatten) worden automatisch verwerkt door het Slim inplannen algoritme. Dat betekent dat servers buiten Todoist hier geen toegang tot krijgen en dat onze medewerkers de gegevens niet te zien krijgen. Het is helemaal privé en helemaal van u.

Alle oude gebruikersgegevens die bijdragen aan datumvoorspellingen (biivoorbeeld de taken die men vaak als urgent markeert) zijn samengevoegd en anoniem. Geen van onze medewerkers hebben toegang tot persoonlijke informatie en wij delen uw gegevens nooit met niet-geautoriseerde partijen zonder uw toestemming.

Lees ons volledige privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij uw persoonlijke gegevens beschermen.