Voeg een quick setting tile toe voor Taak toevoegen op Android

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

De “Taak toevoegen” Quick Setting tile voor Android Nougat is een makkelijke manier om snel taken toe te voegen in Todoist.

Om de "Taak toevoegen" Quick Setting tile toe te voegen, te verwijderen of te verplaatsen volg je deze simpele stappen:

1. Open Snelle Instellingen.
  2. Klik op het potlood icoon (of wanneer je een Samsung toestel gebruikt, op het icoon met de drie verticale stippen -> Bewerken).
  3. Tik en sleep de instellingen naar een nieuwe plek.
  • Om een instelling toe te voegen, sleep je deze omhoog vanuit "Sleep om tiles toe te voegen."
  • Om een instelling te verwijderen, sleep je deze naar "Sleep hierheen om te verwijderen."

Je eerste paar setting tiles zullen samen de Snelle Instellingen balk vormen.