Een taak aan iemand anders toeschrijven

Zakelijk

U kunt makkelijk een taak aan iemand toewijzen. Als u dat doet wordt de persoon hierover op de hoogte gesteld. Als u een deadline toevoegt, zal de taak worden getoond in het Vandaag en Komende 7 Dagen overzicht van die persoon wanneer de deadline nadert.

U moet het project delen met die persoon voordat u de taak aan hem of haar toeschrijft.

Een bestaande taak toeschrijven:

1. In een gedeeld project klikt u op het persoonsicoontje aan de rechterkant van de taaknaam.
  2. Selecteer de naam van de persoon in het keuzemmenu.

Terwijl u de taak aanmaakt:

1. Open een gedeeld project en klik op het + icoontje in de bovenste balk om een nieuwe taak te openen.
  2. Typ + direct in het taakveld.
  3. In het keuzemenu selecteert u de naam van de persoon. Typ de naam helemaal in om gerichter te zoeken.

Als u een taak aanmaakt van een ongedeeld project - of in het Vandaag, Komende 7 Dagen of gefilterde overzicht - moet u eerst een project specificeren door # in het taakveld te typen en vervolgens de naam van het project te selecteren. Bv.,"#Design +James"

Een bestaande taak toeschrijven:

1. In een gedeeld project beweegt u met de muis over een taak en klikt u op het persoonsicoontje aan de rechterkant van de taaknaam.
  2. Selecteer de naam van de persoon in het keuzemmenu.

Terwijl u de taak aanmaakt:

1. Open een gedeeld project en klik op het + icoontje in de bovenste balk om een nieuwe taak te openen.
  2. Typ + direct in het taakveld.
  3. In het keuzemenu selecteert u de naam van de persoon. Typ de naam helemaal in om gerichter te zoeken.

Als u een taak aanmaakt van een ongedeeld project - of in het Vandaag, Komende 7 Dagen of gefilterde overzicht - moet u eerst een project specificeren door # in het taakveld te typen en vervolgens de naam van het project te selecteren. Bv.,"#Design +James"

Een bestaande taak toeschrijven:

1. In een gedeeld project klikt u op de taak die u wilt toewijzen.
  2. In het menu dat onderaan uw scherm verschijnt, klikt u op het potlood icoontje.
  3. Klik op Toewijzen aan.
  4. In het keuzemenu selecteert u de naam van de persoon.
  5. Klik op het verzendicoontje om uw wijzigingen op te slaan.

Terwijl u de taak aanmaakt:

1. Open een gedeeld project en klik op het + icoontje om een nieuwe taak te openen.
  2. Typ +direct in het taakveld en selecteer de naam van de persoon van het keuzemenu, of klik op het persoonsicoontje in het menu onder het taakveld.
  3. In het keuzemenu selecteert u de naam van de persoon. Typ de naam helemaal in om gerichter te zoeken.

Als u een taak aanmaakt van een ongedeeld project - of in het Vandaag, Komende 7 Dagen of gefilterde overzicht - moet u eerst een project specificeren door op het projecticoontje te klikken in het menu dat onder het taakveld verschijnt, en vervolgens de projectnaam te selecteren.

Een bestaande taak toeschrijven:

1. In een gedeeld project klikt u op de taak die u wilt toewijzen.
  2. In het menu dat onderaan uw scherm verschijnt, klikt u op het potlood icoontje.
  3. Klik op Toewijzen aan.
  4. In het keuzemenu selecteert u de naam van de persoon.
  5. Klik op Gereed in de rechterbovenhoek om uw wijzigingen op te slaan.

Terwijl u de taak aanmaakt:

1. Open een gedeeld project en klik op het + icoontje om een nieuwe taak te openen.
  2. Typ +direct in het taakveld en selecteer de naam van de persoon van het keuzemenu, of klik op het persoonsicoontje in het menu onder het taakveld.
  3. In het keuzemenu selecteert u de naam van de persoon. Typ de naam helemaal in om gerichter te zoeken.

Als u een taak aanmaakt van een ongedeeld project - of in het Vandaag, Komende 7 Dagen of gefilterde overzicht - moet u eerst een project specificeren door op het projecticoontje te klikken in het menu dat onder het taakveld verschijnt, en vervolgens de projectnaam te selecteren.

Als u samenwerkt in Todoist kunt u iedereen op de hoogte houden met taakopmerkingen. Deel meer taakgegevens of upload relevante bestanden - alles blijft netjes georganiseerd onder de taak.