Een taak aan iemand anders toewijzen

Business

Je kunt heel gemakkelijk een taak aan iemand anders toewijzen. Wanneer je dit doet wordt de persoon hiervan op de hoogte gesteld. Als er een deadline aan de taak is toegevoegd zal de taak worden getoond in het Vandaag en Komende 7 Dagen overzicht van die persoon wanneer de deadline nadert.

Voordat je aan taak aan iemand kan toewijzen zul je eerst het project moeten delen met deze persoon.

Een bestaande taak toewijzen:

1. In een gedeeld project klik je op het persoons-icoon aan de rechterkant van de taaknaam.
  2. Selecteer de naam van de persoon in het keuzemenu.

Tijdens het aanmaken van een taak:

1. Open een gedeeld project en klik op het + icoon in de bovenste balk om een nieuwe taak te openen.
  2. Typ + direct in het taakveld.
  3. In het keuzemenu selecteer je de naam van de persoon. Typ de volledige naam in om de zoekresultaten toe te spitsen.

Als je een taak aanmaakt in een project dat niet gedeeld is - of in het Vandaag, Komende 7 Dagen of een ander gefilterd overzicht - dan moet je eerst een project specificeren door # in het taakveld te typen en vervolgens de naam van het project te selecteren. Bv.,"#Design +James"

Een bestaande taak toewijzen:

1. In een gedeeld project, beweeg met de muis over een taak en klik op het persoons-icoon aan de rechterkant van de taaknaam.
  2. Selecteer de naam van de persoon in het keuzemenu.

Tijdens het aanmaken van een taak:

1. Open een gedeeld project en klik op het + icoon in de bovenste balk om een nieuwe taak te openen.
  2. Typ + direct in het taakveld.
  3. In het keuzemenu selecteer je de naam van de persoon. Typ de volledige naam in om de zoekresultaten toe te spitsen.

Als je een taak aanmaakt in een project dat niet gedeeld is - of in het Vandaag, Komende 7 Dagen of een ander gefilterd overzicht - dan moet je eerst een project specificeren door # in het taakveld te typen en vervolgens de naam van het project te selecteren. Bv.,"#Design +James"

Een bestaande taak toewijzen:

1. In een gedeeld project, tik op de taak die je wilt toewijzen.
  2. In het menu dat onderaan je scherm verschijnt, tik je op het potlood icoon.
  3. Tik op Toewijzen aan.
  4. Selecteer de naam van de persoon in het keuzemenu.
  5. Tik op het verzend-icoon om de wijzigingen op te slaan.

Tijdens het aanmaken van een taak:

1. Open een gedeeld project en klik op het + icoon om een nieuwe taak te openen.
  2. Typ direct in het taakveld en selecteer de naam van de persoon in het drop-down menu of klik op het persoons-icoon in het menu onder het taakveld.
  3. In het keuzemenu selecteer je de naam van de persoon. Typ de volledige naam in om de zoekresultaten toe te spitsen.

Als je een taak aanmaakt in een project dat niet gedeeld is - of in het Vandaag, Komende 7 Dagen of een ander gefilterd overzicht - dan moet je eerst een project specificeren door te tikken op het project-icoon in het menu onder het taakveld en vervolgens de naam van het project te selecteren.

Een bestaande taak toewijzen:

1. In een gedeeld project, tik op de taak die je wilt toewijzen.
  2. Tik op het  potlood icoon in het menu dat onder je taak verschijnt.
  3. Tik op Toewijzen aan.
  4. Selecteer de naam van de persoon in het keuzemenu.
  5. Tik op Gereed in de rechts bovenin om de wijzigingen op te slaan.

Tijdens het aanmaken van een taak:

1. Open een gedeeld project en klik op het + icoon om een nieuwe taak te openen.
  2. Typ direct in het taakveld en selecteer de naam van de persoon in het drop-down menu of klik op het persoons-icoon in het menu onder het taakveld.
  3. In het keuzemenu selecteer je de naam van de persoon. Typ de volledige naam in om de zoekresultaten toe te spitsen.

Als je een taak aanmaakt in een project dat niet gedeeld is - of in het Vandaag, Komende 7 Dagen of een ander gefilterd overzicht - dan moet je eerst een project specificeren door te tikken op het project-icoon in het menu onder het taakveld en vervolgens de naam van het project te selecteren.

Als je samenwerkt in Todoist kun je iedereen op de hoogte houden met behulp van taakopmerkingen. Deel meer details of upload relevante bestanden - zo blijft alles overzichtelijk en georganiseerd.