Taken die worden aangemaakt in de Gmail extensie openen een ander Gmail account

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

Als je een taak toevoegt met gebruik van de Todoist Gmail extensie, zal de taak worden opgeslagen met de URL van de e-mail die je toevoegt. Wanneer je op dat moment bent ingelogd op meerdere Gmail accounts, zal Google een nummer aan de URL's toevoegen om te kunnen zien aan welk account de e-mail is verbonden.

Het nummer staat voor de volgorde waarmee je op de accounts in bent gelogd. Het eerste account waarop je inlogt zal een "0" hebben en het tweede account een "1" etc. Dit ziet er als volgt uit:

Dus als je bent ingelogd op je persoonlijke, werk en freelance Gmail accounts in deze specifieke volgorde, zien de respectievelijke links er als volgt uit:

(Let op het nummer aan het eind van elke URL.)

Als je opnieuw inlogt op al deze Gmail accounts maar dit keer in een andere volgorde, zullen de nummers met een ander account worden verbonden. Bijvoorbeeld:

Voordat login volgorde werd gewijzigd, verwees de link https://mail.google.com/mail/u/0/#starred/158bf0e7285ae8ad naar een e-mail in het persoonlijke account.

Na de wijziging van login volgorde zal de link verwijzen naar het werk account. Aangezien de link nu een ander Gmail account opent, is de e-mail niet langer beschikbaar.

Om de link weer te laten werken moet je opnieuw inloggen op je Gmail accounts in dezelfde volgorde die je gebruikte wanneer je de e-mails als taken toevoegde.