Hoe kan ik Todoist met Spark gebruiken?

Business

Wat is Spark?

Spark is een e-mailclient voor iOS en macOS waarmee je je inbox beter kunt organiseren en beheren. Onder de vele tijdbesparende functies behoren een Smart Inbox die automatisch je e-mail categoriseert, Smart Snooze waarmee een e-mail wordt uitgesteld totdat je er klaar voor bent, en een uitgebreide lijst met handige integraties om je workflow aan te passen. Spark is een handig hulpmiddel om door alle chaos te overkomen en te werken aan de e-mails die belangrijk voor je zijn.

Wat doet de Tdoist/Spark integratie precies?

Je kunt e-mails omzetten in Todoist taken terwijl je Spark gebruikt.

Later, wanneer je de Spark-gebaseerde taak in Todoist bekijkt, kun je op de taaknaaml klikken en daarmee de e-mail in Spark openen.

Hoe verbind ik Todoist met Spark?

Download de Spark app van de iOS App Store of macOS App Store. Todoist is ingebouwd in het platform, dus er is niets anders om te downloaden. Om Todoist in Spark op te zetten:

1. Open de Spark app.
  2. Klik op het e-mailbericht dat je wilt omzetten als taak in Todoist.
  3. Tik op de ellips en selecteer de Add Service button.
  4. Selecteer Todoist en log vervolgens in met je Todoist-account.
  5. Je zult gevraagd worden om Spark toestemming te geven tot de gegevens van je Todoist-account.
Als alternatief kun je Todoist verbinden via Settings > Connected Services > Todoist.
  1. Open Spark.
  2. Vanuit het macOS menu, selecteer Spark > Preferences
  3. Selecteer de Services tab en selecteer vervolgens de Todoist checkbox.
    • image_preview__2_.png
  4. Log in op het Todoist account dat je met Spark wilt gebruiken.
Als alternatief kun je Todoist verbinden via Preferences… > Services > Todoist.

Hoe kan ik Spark met Todoist gebruken?

1. Open de Spark app.
  2. Klik op het e-mailbericht dat je wilt omzetten als taak in Todoist.
  3. Tik op de ellips en selecteer de Todoist button.
    • Spark_2.jpg
  4. Je krijgt nu het taakdetailscherm te zien.
    • Spark_Email.jpg
  5. Wijziging eventueel de taak en selecteer de Save button rechtsboven wanneer je klaar bent om je eerste taak op te slaan.
  1. Selecteer de e-mail die je wilt omzetten als taak in Todoist.
  2. Klik op het drie stippen-icoon rechts bovenin de email en selecteer Todoist.
    • image_preview__1_.png
  3. Bewerk je taak en klik op Save om de taak toe te voegen.
    • image_preview.png

Hoe ziet een Spark-taak eruit in Todoist?

Een Spark-taak, heeft de link "Open e-mail in Spark" in de taaknaam in Todoist, zoals hieronder wordt weergegeven: