Hoe kom ik van de Windows Security "Sign In" pop-up af bij het openen van Outlook

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

Wanneer je Outlook opent met een Todoist-agendafeed, zie je mogelijk het onderstaande foutbericht. Hier informatie over hoe je dit kunt verhelpen.

Wat is de oorzaak?

Als je in het verleden een Todoist-agendafeed aan Outlook hebt toegevoegd wanner je een Todoist Premium of Business abonnement had en niet langer geabonneerd bent, kan Outlook je Todoist-agenda niet meer laden.

Met name wanneer je inlogt, zie je een pop-up waarin je wordt gevraagd om je aan te melden. Maar dit doet niets, omdat de feed alleen beschikbaar is voor Premium en Business gebruikers.

Hoe kom ik van de pop-up af?

Er zijn twee manieren om van deze pop-up af te komen:

Methode 1: Vernieuw je Premium abonnement, zodat de agendafeed opnieuw ingeschakeld wordt.

Methode 2: Verwijder de Todoist agenda in Outlook:

1. Klik in Agenda onder Mijn agenda's met de rechtermuisknop op de agenda die je wilt verwijderen.
  2. Klik op Agenda verwijderen.
  3. Klik op Ja om het verwijderen te bevestigen.
Voor meer informatie over het verwijderen van agenda's in Outlook, kun je de support pagina van Microsoft raadplegen: Een agenda verwijderen