Een taak verwijderen

Business

Je kunt een taak weghalen uit de takenlijst, zonder deze te voltooien, door de taak verwijderen. Dit doe je als volgt:

1. Klik op het drie stippen-icoon naast de naam van de taak die je wilt verwijderen.
  2. Selecteer Taak verwijderen in het drop-down menu.Delete_a_task.png
  3. Klik op deVerwijderen knop in het pop-up scherm.
  1. Tik op de taak die je wilt verwijderen van Todoist.
  2. Tik op het drie stippen-icoon bovenin rechts en selecteer Verwijderen in het drop-down menu.
  3. Tik op Jain het venster.
  1. Tik op de taak die je wilt verwijderen van Todoist.
  2. Bewerk je taak door te tikken op het potlood-icoon onder de taak.
  3. Tik op Taak Verwijderen onderaan.
  4. Tik op de Taak Verwijderen bevestiging.
  1. Beweeg je muis over de taak die je wilt verwijderen van Todoist.
  2. Klik op het drie stippen-icoon aan de rechterkant.
  3. Selecteer Taak verwijderen in het drop-down menu.
  4. Klik op Ja om te bevestigen.