Maak een project aan

Business

Wanneer je aan iets werkt dat bestaat uit meer dan een enkele taak, dan is een project de beste manier om georganiseerd te blijven. Een nieuwe project kan als volgt worden aangemaakt:

1. Klik op de Projecten tab links in Todoist.
  2. Scroll naar de onderkant van je projectlijst.
  3. Klik op Project toevoegen.
  4. Type de volledige naam van het project in.
  5. Klik op de zilveren cirkel links van je projectnaam om de kleur te veranderen.
  6. Klik op Project Toevoegen om het project aan te maken.
  7. (Optioneel) Je kunt vervolgens op je project klikken en deze slepen naar een nieuwe plek in je projectlijst of deze veranderen naar een onderliggend project.
  1. Tik op het menu-icoon links bovenin in Todoist.
  2. Tik op Projecten.
  3. Scroll naar de onderkant van je projectlijst en tik op Projecten beheren.
  4. Tik op + Project toevoegen.
  5. Typ de volledige naam van je nieuwe project.
  6. Selecteer een kleur voor je project uit het drop-down menu.
  7. (Optioneel) Om een nieuw project te veranderen naar een onderliggend project, tik je op het Bovenliggend veld en selecteer je het project waaronder je het nieuwe project wilt plaatsen.
  8. (Optioneel) Om een nieuw project te delenmet iemand anders tik je op Medegebruikers Toevoegen.
  9. Wanneer je klaar bent, tik je op het versturen-icoon om het project aan te maken.
  1. Open het navigatie-menu aan de linkerkant in Todoist.
  2. Scroll naar de onderkant van je projectlijst.
  3. Tik op Project Toevoegen.
  4. Type de volledige naam van het project in.
  5. Om je project een kleur te geven tik je op het Kleur veld.
  6. (Optioneel) Om een nieuw project te delenmet iemand anders tik je op Medegebruikers Toevoegen.
  7. (Optioneel) Om een nieuw project te veranderen naar een onderliggend project, tik je op het Bovenliggend veld en selecteer je het project waaronder je het nieuwe project wilt plaatsen.
  8. Tik op Klaarrechts bovenin om het project aan te maken.
  1. Klik op de Projecten tab links in Todoist.
  2. Scroll naar de onderkant van je projectlijst.
  3. Klik op + Project toevoegen.
  4. Typ de volledige naam van het project in het paneel aan de rechterzijde.
  5. Om je project een kleur te geven, klik je op Project Kleur.
  6. Om je nieuwe project met iemand te delen, klik je op + Personen toevoegen.
  7. Klik op Opslaan.
Het is niet mogelijk om speciale tekens zoals @, #, +, en = te gebruiken in de project-titel. De enige speciale tekens die zijn toegestaan zijn ., _, en -.
Maak een vliegende start met je project door de  Gids voor het Snel en Gemakkelijk Voltooien van een Project in Todoistte lezen.