Verander je notificatie instellingen

Business

Blijf up-to-date door notificaties te ontvangen wanneer er veranderingen plaatsvinden in je gedeelde projecten. Of dit nou is voor wanneer iemand een opmerking toevoegt, een taak toewijst, een taak voltooid, deelneemt aan een project of juist een project verlaat. Je kunt zelf aangeven van welke gebeurtenissen je op de hoogte wilt worden gehouden en of je notificaties wilt ontvangen per e-mail of push-notificatie.

Zo beheer je je notificatie instellingen:

1. Klik op het tandwiel-icoon rechts bovenin in Todoist.
  2. Klik op Instellingen > Notificaties.
  3. Om notificaties te ontvangen op het web, selecteer je Ja in de Web notificaties drop-down.
  4. Om te selecteren welke notificaties je wilt ontvangen voor gedeelde projecten scroll je naar beneden naar deGedeelde project notificaties sectie.
  5. Voor elke actie uitgevoerd door een teamgenoot in een gedeeld project, kun je kiezen of je een notificatie wilt ontvangen per e-mail (e-mail icoon) of push-notificatie (telefoon-icoon).
  6. Kies welke notificaties je wilt ontvangen door deze uit of aan te zetten door dit aan te geven in de checkboxes. Je kunt meer informatie over wat elke actie precies inhoudt vinden in de Meer over het delen van notificaties sectie onderaan.
  1. Tik op het menu-icoon links bovenin in Todoist.
  2. Tik op Instellingen > Notificaties.
  3. Om push-notificaties uit of in te schakelen op dit toestel, zet je Lokale notificatiesaan of uit.
  • Wanneer je push-notificaties hebt ingeschakeld, dan kun je een aangepast geluid instellen door te klikken op Geluid.
  • Je kunt selecteren of je de trilfunctie van je telefoon wilt instellen voor Todoist notificaties door dit aan te geven in de Trilcheckbox.
  • Je kunt de notificaties voor het Dagelijks Overzicht aan of uit zetten door te klikken op Dagelijks overzicht. Het dagelijks overzicht wordt één keer per dag gestuurd. Dit overzicht geeft weer hoeveel taken je die dag nog moet voltooien.
  • Je kunt selecteren op welk tijdstip je het dagelijks overzicht wilt ontvangen door te klikken op Verstuur notificatie om...
  • Het dagelijks overzicht wordt standaard alleen verzonden wanneer je taken hebt die nog niet zijn voltooid. Je kunt er voor zorgen dat je dagelijks overzicht dagelijks wordt verzonden door Alleen tonen met takenuit te zetten.
  • Het dagelijks overzicht bevat standaard taken die over tijd zijn. Je kunt dit uit schakelen en alleen de taken van vandaag weer te geven door Inclusief taken over tijd.uit te zetten.
  • Om notificaties van gedeelde projecten aan of uit te zetten tik je op Delen.
    • Voor elke actie uitgevoerd door een teamgenoot in een gedeeld project kun je kiezen of je een notificatie wilt ontvangen per e-mail (e-mail icoon) of push-notificatie (telefoon-icoon).
    • Kies welke notificaties je wilt ontvangen door deze uit of aan te zetten. Je kunt meer informatie over wat elke actie precies inhoudt vinden in de Meer over gedeelde notificaties sectie onderaan.
  • Indien van toepassing, kun je TD Business account notificaties aan of uit zetten door te tikken op Business.
    • Het proces voor het aan- of uitzetten van e-mail en push-notificaties voor elke optie is hetzelfde als dat voor gedeelde notificaties.
    1. Ga naar de iOS notificatie instellingen op je iOS toestel om Todoist notificaties aan of uit te zetten.
  • Open de Todoist app om notificaties voor gedeelde projectente beheren.
  • Tik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  • Tik op Notificaties.
    • Voor elke actie uitgevoerd door een teamgenoot in een gedeeld project kun je kiezen of je een notificatie wilt ontvangen per e-mail (e-mail icoon) of push-notificatie (telefoon-icoon).
    • Kies welke notificaties je wilt ontvangen door deze uit of aan te zetten. Je kunt meer informatie over wat elke actie precies inhoudt vinden in de Meer over gedeelde notificaties sectie onderaan.
    1. Klik op het menu-icoon links bovenin.
    2. Klik op het tandwiel-icoon.
    3. Klik op  Notificaties aan de rechterkant.
    4. Om desktop notificaties in of uit te schakelen voor dit Windows 10 toestel, zet je Desktop notificaties weergevenaan of uit.
    5. Om notificaties van gedeelde projectente beheren klik je op Delen.
    • Voor elke actie die wordt uitgevoerd door een medegebruiker in een gedeeld project kun je een notificatie ontvangen met e-mail (e-mail-icoon) of door middel van een push-notificatie op je toestel (tekstballon-icoon).
    • Kies welke notificaties je wilt ontvangen door deze uit of aan te zetten. Je kunt meer informatie over wat elke actie precies inhoudt vinden in de Meer over het delen van notificaties  sectie onderaan.
  • Indien van toepassing, kun je TD Business account notificaties aan- of uitzetten door te klikken op Business.
    • Het proces voor het aan- of uitzetten van e-mail en push-notificaties voor elke optie is hetzelfde als dat voor gedeelde notificaties.

Meer over het delen van notificaties

Er zijn verschillende acties die kunnen worden uitgevoerd in een gedeeld project. Je kunt zelf kiezen van welke acties je op de hoogte wilt worden gesteld:

• Opmerkingen aan mij toegewezen: Wanneer iemand ervoor heeft gekozen om je een notificatie te sturen over een taak-opmerking.
    • Taken toegewezen aan mij: Wanneer iemand je een taak heeft toegewezen.
    • Voltooide taken: Wanneer een door jou aangemaakte taak wordt voltooid.
    • Onvoltooide taken: Wanneer een door jou aangemaakte taak nog niet is voltooid.
    • Medegebruiker heeft deelgenomen aan project: Wanneer iemand je uitnodiging om deel te nemen aan een project accepteert.
    • Medegebruiker weigert project-uitnodiging: Wanneer iemand je uitnodiging om deel te nemen aan een project weigert.
    • Medegebruiker verlaat project: Wanneer iemand een project waar je deel van uitmaakt verlaat.
    • Medegebruiker verwijderd uit project: Wanneer iemand een andere gebruiker uit een project verwijdert.