Verander je standaard startpagina

Business

Zorg dat je je meest belangrijke taken meteen in het oog springen bij het openen van Todoist door je startpagina in te stellen. De standaard startpagina is het Vandaag overzicht, maar je kunt het veranderen naar het overzicht dat het beste past bij je eigen manier van werken:

1. Klik op het tandwiel-icoonbovenin rechts in Todoist.
  2. Klik op Instellingen > Algemeen.
  3. Klik op de Startpagina drop-down.
  4. Selecteer je nieuwe startpagina hier. Je kunt een overzicht instellen, zoals Inbox, Vandaag of Komende 7 Dagen, of je kunt een eigen project kiezen dat je wilt zien bij het openen van Todoist.
  • Je kunt tevens een aangepaste zoekopdracht gebruiken voor je startpagina. Dit werkt hetzelfde als wanneer je een filter aanmaakt. Selecteer simpelweg Aangepaste zoekopdracht en vul je zoekopdracht hier in.
  1. Tik op het meer-icoon bovenin links in Todoist.
  2. Tik op Instellingen > Algemeen > Startpagina.
  3. Selecteer een nieuwe standaard startpagina. Je kunt een standaard overzicht selecteren, zoals Inbox of Komende 7 Dagen, of een eigen project, label, of filtergebruiken.
  4. Wanneer je deze startpagina ook wilt gebruiken op andere toestellen, selecteer dan Sync startpagina.
  1. De startpagina op iOS komt overeen met de startpagina die je hebt ingesteld op het web. Wanneer je de startpagina aanpast op het web dan zal dit automatisch worden doorgevoerd op iOS.
  • Op iOS worden alleen Vandaag, Inbox en specifieke projecten ondersteund als startpagina. Wanneer er een andere startpagina is geselecteerd op het web, dan wordt de startpagina voor iOS automatisch ingesteld als Vandaag.
  1. Klik op het meer-icoon linksboven in Todoist.
  2. Klik op het tandwiel-icoon.
  3. Klik op Algemeen aan de rechterkant.
  4. Klik op de Startpagina drop-down.
  5. Selecteer je nieuwe standaard startpagina. Je kunt een standaard overzicht zoals Inbox of Komende 7 Dagenselecteren, of een eigen project, label of filtergebruiken.