Aanmelden of afmelden voor Todoist e-mails

Business

Zorg dat je alleen e-mails ontvangt die voor jou van belang zijn door je aan of af te melden voor onze verschillende Todoist nieuwsbrieven:

Je kunt je e-mail instellingen alleen veranderen via het Web.
  1. Klik op het tandwiel-icoonbovenin rechts in Todoist.
  2. Klik op Instellingen > Algemeen.
  3. Scroll naar beneden naar E-mails.
  4. Om wel of juist geen e-mails met een dagelijks overzicht van je taken te ontvangen, samen met een overzicht van alle taken die je de dag ervoor hebt voltooid, klik je op het  Dagelijks overzicht drop-down.
  5. Om wel of juist geen e-mails te ontvangen over nieuwe Todoist functies, klik je op de Nieuwsbrief drop-down (~1 e-mail elke 2 maanden).
  6. Om wel of juist geen e-mails te ontvangen met tips waarmee je het meeste uit Todoist kunt halen, klik je op de Tips en Trucs drop-down (~2 e-mails per week nadat je je hebt ingeschreven en hierna veel minder frequent).
  7. Om wel of juist geen e-mails te ontvangen met nieuws en functies voor Todoist Business klik je op de Todoist Business drop-down.