Aanmelden of afmelden voor Todoist e-mails

Business

Zorg dat je alleen e-mails ontvangt die voor jou van belang zijn door je e-mail voorkeuren aan te passen. Dit zijn de verschillende soorten e-mails die je van ons kunt ontvangen:

• Dagelijks overzicht: Bevat productiveit-statistieken en taken welke gepland zijn voor vandaag. Wordt elke ochtend verzonden.
  • Nieuwsbrief: Bevat nieuws over producten van het Todoist team. Meestal een keer per maand of minder verzonden.
  • Tips en Trucs: Tips voor productiviteit. Wordt circa twee keer per maand verzonden.
  • Todoist Business: Bevat belangrijke informatie over jouw Todoist Business account.
Gedeelde projectnotificatie e-mails met activiteiten in je gedeelde projecten kun je aan of uitzetten in Notificaties instellingen.

Zo kun je jouw e-mail instellingen wijzigen:

• Klik op het tandwiel-icoonbovenin rechts in Todoist.
  • Klik op Instellingen > Algemeen.
  • Scroll naar beneden naar E-mails.
  • Gebruik de drop-down menu's om de overeenkomstige soorten e-mails te ontvangen of te stoppen.
  1. Tik op het menu-icoon in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op Instellingen > Account.
  3. Tik op E-mails waarvoor ik ben aangemeld.
  4. Gebruik de selectievakjes om de overeenkomstige soorten e-mails te ontvangen of te stoppen.
  1. Tik op tandwiel-icoon bovenin om Instellingen te openen.
  2. Tik op Account.
  3. Tik op E-mails waarvoor ik ben aangemeld.
  4. Toggle de overeenkomstige soorten e-mails aan om ze te ontvangen of uit om ze te stoppen.