Voeg een project, label of filter toe aan je favorieten

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

Onderscheidt je belangrijkste taken van de rest door projecten, labels en filters aan je favorieten toe te voegen.

HC_-_Favorite_a_project__small_.gif

Alle Todoist gebruikers kunnen projecten aan hun favorieten toevoegen maar alleen  Todoist Premium of Todoist Business gebruikers kunnen labels of filters toevoegen aan hun favorieten.

Dit is hoe het werkt:

  1. Klik met de rechtermuisknop op het project, label of filter dat je aan je favorieten wilt toevoegen.
  2. Selecteer Toevoegen aan favorieten in het drop-down menu.
  3. Je project, label of filter zal in het navigatie-dashboard verschijnen.
  • HC_-_Favorite_a_project__large_.gif
  1. Klik op het menu-icoon links bovenaan in Todoist.
  2. Tik op Projecten beherenonderaan je projectlijst.
  3. Tik op hethartje-icoon naast het project, label of filter dat je wilt toevoegen aan je favorieten.
  4. Je project, label of filter zal in het navigatie-dashboard verschijnen:
    • HC_-_Android_-_Favorite_project__small_.png
Je kunt meerdere projecten, labels of filters tegelijk aan je favorieten toevoegen door op ze te tikken om ze zo te selecteren en vervolgens op het hartje onderaan te tikken.
  1. Swipe van rechts naar links over de naam van het project, label of filter om deze toe te voegen aan je favorieten.
  2. Tik op het potlood-icoon.
  3. Zet de  Toevoegen aan favorieten schakelaar aan (groen betekent staat aan).
  4. Je project, label of filter zal in het navigatie-dashboard verschijnen.
  • HC_-_iOS_-_Favorite_project__small_.png
Om snel een project, label of filter toe toevoegen aan je favorieten swipe je van links naar rechts.
  1. De favorieten functie is helaas nog niet af voor de Windows 10 app, maar deze komt binnenkort beschikbaar en werkt als volgt:
    1. Klik met de rechtermuisknop op het project, label of filter dat je aan je favorieten wilt toevoegen.
    2. Selecteer Toevoegen aan favorieten in het drop-down menu.
    3. Je project, label of filter zal in het navigatie-dashboard verschijnen.

Verberg een project, label of filter van je favorieten

Je kunt je project, label of filter verbergen van je favorieten wanneer nodig.

HC_-_Unfavorite_a_project__large_.gif

  1. Beweeg de muis over het project, label of filter die je wilt verbergen van je favorieten en klik op het drie stippen-icoon dat rechts naast de naam verschijnt.
  2. Selecteer Verbergen van favorieten uit het drop-down menu.
  1. Klik op het menu-icoon links bovenaan in Todoist.
  2. Tik op Projecten beherenonderaan je projectlijst.
  • Om een filter te verwijderen, scroll je naar beneden en tik je op Filters beherenonderaan je filterlijst.
  • Om een label te verwijderen, scroll je naar beneden en tik je op Labels beherenonderaan je labellijst.
  • Tik op het rode hartjenaast het project, label of filter die je wilt verbergen van je favorieten. Het hartje wordt nu grijs weergegeven wat betekent dat het project, label of filter niet langer tot je favorieten behoort.
  • Je kunt meerdere projecten, labels of filters van je favorieten verbergen door op ze te tikken om ze zo te selecteren en vervolgens op het hartje onderaan te tikken.
    1. Swipe van rechts naar links over de naam van het project, label of filter die je zou willen verbergen.
    2. Tik op het potlood-icoon.
    3. Zet de  Voeg aan favorieten schakelaar uit (grijs betekent staat uit).
    Om snel een project, label of filter te verbergen van je favorieten swipe je van links naar rechts.
    1. Klik met de rechtermuisknop op het project, label of filter die je wilt verbergen van je favorieten.
    2. Selecteer Verbergen van favorieten uit het drop-down menu.

    FAQs

    Q: Kan ik individuele taken toevoegen aan mijn favorieten?

    A: Nee, je kunt alleen projecten, filters of labels toevoegen aan je favorieten.

    Q: Wanneer ik een favoriet toevoeg via de Web app, zie ik deze dan ook op mijn telefoon? Synchroniseren favorieten op al je toestellen?

    A: Ja, je favorieten zullen synchroniseren op al je toestellen.

    Q: Kan ik favorieten opnieuw herschikken?

    A: Ja, maar alleen binnen elke categorie van projecten, labels en filters.

    Favorieten worden weergegeven in dezelfde volgorde die voorkomt in je projecten, labels en filter lijsten. Wanneer je bijvoorbeeld een project bovenaan je favorieten wilt plaatsen, kun je dit doen project door middel van de drag & drop functie (Web, macOS, Windows) of door erop te tikken en vervolgens naar de bovenkant van je Projectlijst te slepen (Android, iOS). Het project komt vervolgens bovenaan te staan in het project gedeelte van je favorieten.

    Het is echter niet mogelijk om de volgorde waarin de favorieten categorieën voorkomen te veranderen: eerst projecten, vervolgens labels en filters als laatst in de lijst.

    Q: Is mijn project, label of filter nog steeds toegankelijk vanaf de originele locatie wanneer ik deze toevoeg aan favorieten?

    A: Ja.

    Wanneer je een project, label of filter toevoegt aan je favorieten wordt er niets  verplaatst: Er wordt een nieuwe snelkoppeling aangemaakt naar het project, label of filter in je navigatie-dashboard. Je kunt altijd nog toegang krijgen tot het origineel.

    Hetzelfde geldt voor wanneer je iets verbergt van je favorieten: niets wordt verplaatst of verwijderd, alleen de link in je navigatie-dashboard is verborgen.