Hoe werkt de Todoist met Outlook plugin?

Business

Voeg gemakkelijk een Outlook e-mail toe aan Todoist met de Todoist voor Outlook plugin. Zo werkt het:

1. Selecteer in Outlook de e-mail die je in een taak wilt veranderen.
  2. In de Home tab, klik je op Taak Aanmaken onder het Todoist-icoon bovenin rechts.
  3. Een nieuwe taak zal geladen worden in de Todoist plugin. De taak zal de naam van de e-mail als titel hebben en een link naar de e-mail als inhoud.
  4. Je kunt deze aanvullen met relevante details zoals labels, prioriteiten, datums of toewijzingen met behulp van de Snel Toevoegen opties.
  5. Klik op Taak toevoegen.
Nadat je de plug-in hebt geïnstalleerd, kun je Todoist ook rechtstreeks vanuit Outlook gebruiken door rechts boven in op Todoist te klikken. Je hebt volledige toegang tot Todoist zodat je je taken kunt toevoegen, voltooien, bekijken en meer, allemaal zonder een nieuw venster te openen.

FAQs

Q: Ik heb problemen met Todoist voor Outlook. Wat kan ik hieraan doen?

A: Hier zijn een aantal tips die wellicht kunnen helpen om Todoist voor Outlook te laten werken:

• Wis de add-in cache (ex. C:\Users\[username]\AppData\Local\Todoist\Outlook\).
  • Installeer de add-in opnieuw.
  • Wanneer de add-in ervoor zorgt dat Outlook crasht, schakel eventuele andere plugins uit om vast te stellen of er mogelijk sprake is van een conflict dat het probleem veroorzaakt.
  • Wanneer je alleen een leeg scherm te zien krijgt kun je proberen om een andere proxy optie te selecteren.