Een taak voltooien of terug zetten op onvoltooid

Business

Er is niets in Todoist dat meer voldoening geeft als taken voltooien. Je kunt hier lezen hoe je dat doet:

• Klik op de cirkel links van de taaknaam.
  • Swipe naar rechts over de taak die je wilt voltooien.

Een taak terugzetten op onvoltooid

Soms voltooi je per ongeluk een taak of voltooi je een taak en realiseer je je dat de taak toch nog niet helemaal af is. In deze gevallen kun je de taak terugzetten op onvoltooid:

1. Zoek de taak in je voltooide taken.
  2. Klik op de cirkel links van de taaknaam (Web, macOS, Windows) of swipe naar rechts over de taak (iOS, Android).
Nadat onderliggende taken zijn voltooid blijven ze op de lijst staan in doorgestreepte tekst totdat de bovenliggende taak is voltooid. Wanneer de bovenliggende taak nog niet is voltooid, dan kun je de onderliggende taken terugzetten op onvoltooid zal hierboven beschreven zonder dat je hiervoor naar je voltooide taken hoeft te gaan.
Terugkerende taken kun je niet terugzetten op onvoltooid. Je kunt de voltooide taak dan simpelweg vervangen door een nieuwe taak toe te voegen.