Een herinnering voor iemand anders instellen

Business

Als je ervoor wilt zorgen dat een teamgenoot een taak niet vergeet, stel dan een herinnering voor hem/haar in.

Wanneer je aan een gedeeld project werkt, kun je een herinnering voor iemand anders instellen en deze op de door jou gekozen datum en tijd laten ontvangen doormiddel van de standaard ingestelde herinneringsmethode: e-mail, sms of push-bericht.

1. Wanneer je een taak in een gedeeld project toevoegt of bewerkt, klik je rechtsonder op het klok-icoon.
  2. Typ in het tekstvak de datum en tijd waarop je wilt dat de herinnering verzonden wordt.
  3. Klik op het icoon(post of telefoon, afhankelijk van je standaard instellingen) aan de rechterkant en kies aan wie je de herinnering wilt sturen.
  4. Klik op Herinnering toevoegen om de herinnering op te slaan.
  1. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een herinnering voor iemand anders aan te maken in de Windows 10 versie, maar we hopen dit binnenkort te implementeren. Bedankt voor je geduld!
  1. Tik op een bestaande taak in een gedeeld project.
  2. Tik op het klok-icoon dat verschijnt in de actiebalk onderaan het scherm. Mogelijk zal je door de actiebalk moeten scrollen om de klok te kunnen vinden.
  3. Tik op Datum en tijd om de herinnering in te plannen.
  4. Tik op het icoon(post of telefoon, afhankelijk van je standaard instellingen) aan de rechterkant en kies aan wie je de herinnering wilt sturen.
  5. Tik op het verzend-icoon om je herinnering op te slaan.
  1. Tik op een bestaande taak in een gedeeld project.
  2. Tik op het klok-icoon dat onder de taak verschijnt.
  3. Tik Op eentijd en datum.
  • Indien er al een herinnering aanwezig is, tik dan op Nog een toevoegen.
  • Gebruik de datum en tijd kiezer om de herinnering in te stellen.
  • Tik op Notificeer en tik vervolgens op de persoon voor wie je een herinnering wilt aanmaken.
  • Tik op Gereed rechts bovenin om de herinnering op te slaan.