Stel iemand op de hoogte van een opmerking

Business

Soms wil je er zeker van zijn dat iemand in je team op de hoogte wordt gesteld van een nieuwe taakopmerking. In deze gevallen kun je ze een notificatie sturen.

Wanneer je werkt in een gedeeld project, dan kun je een opmerking toevoegen en als volgt een notificatie sturen:

Om iemand een notificatie te kunnen sturen, moet je eerst het project met deze persoon hebben gedeeld.
  1. Begin met het schrijven van een nieuwe taak- of project opmerking in een gedeeld project. Je kunt de huidige geselecteerde gebruiker(s) in de hoek rechts onderin zien.
  2. Klik op Wijzigen rechts onderin.
  3. Selecteer wie je een notificatie wilt sturen door de checkbox naast de naam van degene die je op de hoogte wilt stellen aan te vinken.
    • Je kunt er ook voor kiezen om iedereen een notificatie te sturen door de  Stel de volgende personen op de hoogte checkbox aan te vinken of verwijder het vinkje om niemand een notificatie te sturen.
  4. Wanneer je de opmerking plaatst zullen alle geselecteerde gebruikers de opmerking ontvangen in hun notificaties.
Als het project wordt gedeeld met één andere gebruiker dan zul je slechts één checkbox zien rechts onderin naast Stel Naam op de hoogte van mijn opmerking. Gebruik deze checkbox om deze persoon een notificatie te sturen.

1. Begin met het schrijven van een nieuwe taak- of project opmerking in een gedeeld project.
  2. Tik op het icoon met de bel links onderin.
  3. Selecteer de gebruikers die je op de hoogte wilt stellen.
  4. Wanneer je de opmerking plaatst zullen alle geselecteerde gebruikers de opmerking ontvangen in hun notificaties.
  1. Begin met het schrijven van een nieuwe taak- of project opmerking in een gedeeld project.
  2. Tik op het icoon met de bel links onderin.
  3. Selecteer de gebruikers die je op de hoogte wilt stellen door op hun namen te tikken.
  4. Wanneer je klaar bent, tik je op  Klaar rechts bovenin.
  5. Wanneer je de opmerking plaatst zullen alle geselecteerde gebruikers de opmerking ontvangen in hun notificaties.

Lees meer over projecten delen en samenwerken in Todoist.