Maak iemand admin van je Todoist Business account

Business

Wanneer je een gebruiker die aangesloten is bij je Todoist Business team tot admin wilt benoemen, dan kan dat als volgt:

Je moet zelf een admin zijn om iemand anders admin te maken.
  1. Klik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  2. Selecteer Todoist Business Admin.
  3. Ga naar de Gebruikers tab.
  4. Zoek naar de gebruiker die je admin wilt maken en klik op het tandwiel icoon aan de rechterkant.
  5. Selecteer Maak admin.
Zorg ervoor dat de nieuwe admin van je team begint op de juiste voet met degids voor het van start gaan als Todoist Business admin.