Hoe gebruik ik de Todoist voor Firefox extensie?

Business

Wanneer je op het web surft met Firefox en je wilt je huidige webpagina opslaan in Todoist kun je de Todoist-extensie gebruiken om dit met slechts een paar klikken voor elkaar te krijgen.

Installatie

Installeer de Todoist voor Firefox extensie hier.

Bekijk je Todoist takenlijst

Om Todoist te bekijken tijdens het browsen, klik dan op het Todoist-icoon in de balk met extensies rechts bovenin. Een compacte versie van Todoist zal verschijnen:

Deze weergave is een geweldige manier om tijd te besparen: je hebt toegang tot alle functies van Todoist zonder je huidige webpagina te hoeven verlaten.

Voeg een website toe door op de rechtermuisknop te klikken

1. Ga naar de website die je wilt toevoegen als een taak.
  2. Klik op de rechtermuisknop op een willkeurige plek op de pagina en selecteer Voeg toe aan Todoist. De taak zal toevoegd worden aan je Todoist Inbox met een link naar de pagina.

Voeg een website toe met behulp van Snel Toevoegen

Je kunt een website ook toevoegen met behulp van Snel Toevoegen:

1. Klik op het Todoist-icoon in de balk met extensies rechts bovenin
  2. Klik op + om Snel Toevoegen te openen.
  3. Klik onderaan op Voeg website toe als taak om de pagina titel met URL toe te voegen als taaknaam.
  4. Je kunt ook eventuele details toevoegen, zoals een deadline.
  5. Klik op Taak Toevoegen om de taak op te slaan.
Je kunt ook tekst selecteren op de pagina, vervolgens op de rechtermuisknop klikken en Voeg toe aan Todoist te selecteren.De geselecteerde tekst zal gebruikt worden als naam voor de nieuw aangemaakte taak.