Hoe can ik Todoist met Safari gebruiken?

Business

Wanneer je op het web surft met Safari en je de huidige webpagina wilt opslaan in Todoist, kun je simpelweg met de rechtermuisknop op de pagina klikken en Voeg toe aan Todoist selecteren wanneer je de Todoist Mac-app gebruikt.

Installatie

Installeer Todoist voor Mac.

Indien je op zoek bent naar de Todoist voor Safari-extensie, stop maar met zoeken; deze is nu geïntegreerd in de Todoist Mac-app.

Voeg een website toe als taak door op de rechtermuisknop te klikken

1. Ga naar de website die je wilt toevoegen als een taak.
  2. Klik op de rechtermuisknop op een willkeurige plek op de pagina en selecteer Voeg toe aan Todoist.

Voeg een website toe met behulp van Snel Toevoegen

1. Klik bovenaan op het Todoist-icoon
  2. Bevestig dat je een taak wilt toevoegen aan Todoist.
  3. Het Snel toevoegenvenster zal verschijnen met een link terug naar de URL als de taak. Voeg eventueel extra details toe.
  4. Klik op Taak Toevoegen om de taak op te slaan.
Je kunt ook tekst selecteren op de pagina, vervolgens op de rechtermuisknop klikken en Voeg toe aan Todoist te selecteren.De geselecteerde tekst zal gebruikt worden als naam voor de nieuw aangemaakte taak.