Hoe gebruik ik de Todoist voor Safari extensie?

Business

Wanneer je op het web surft met Safari en je wilt je huidige webpagina opslaan in Todoist kun je de Todoist-extensie gebruiken om dit met slechts een paar klikken voor elkaar te krijgen.

Installatie

Installeer de Todoist voor Safarie extensie hier.

Todoist voor Mac dient geïnstalleerd te zijn om de Todoist voor Safari extensie te kunnen gebruiken.

Voeg een website toe als taak door op de rechtermuisknop te klikken

1. Ga naar de website die je wilt toevoegen als een taak.
  2. Klik op de rechtermuisknop op een willkeurige plek op de pagina en selecteer Voeg toe aan Todoist.

Voeg een website toe met behulp van Snel Toevoegen

1. Klik bovenaan op het Todoist-icoon
  2. Bevestig dat je een taak wilt toevoegen aan Todoist.
  3. Het Snel Toevoegen scherm zal weergegeven worden met een link naar de URL als taak. Voeg eventuele details toe aan de taak.
  4. Klik op Taak Toevoegen om de taak op te slaan.
Je kunt ook tekst selecteren op de pagina, vervolgens op de rechtermuisknop klikken en Voeg toe aan Todoist te selecteren.De geselecteerde tekst zal gebruikt worden als naam voor de nieuw aangemaakte taak.