Beheer je factuur-informatie voor Todoist Business

Business

Wil je je Todoist Business factuur-informatie updaten? Dit kan als volgt:

Je moet team admin zijn om je Todoist factuur-informatie te beheren.
  1. Klik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  2. Selecteer Todoist Business Admin.
  3. Ga naar de Account & Facturatie tab.
  4. Om je account informatie bij te werken, ga naar Jouw business account:
    • Om de naam van je team te bewerken, klik je op Bewerken naast Team Naam:
    • Om je adres te bewerken, klik je op Bewerken naast Factuur Adres.
    • Om je land te bewerken, klik je op het drop-down menu naast Factuur Land:
    • Om je BTW-nummer te bewerken, klik je op Bewerken naast BTW-nummer.
  5. Om je creditcard-informatie te bewerken, scroll je naar beneden naar Factuur informatie en klik je op Factuur infromatie bewerken.
    • Voer je creditcard-informatie in en klik op Bewerken om de wijzigingen op te slaan.