Nodig gebruikers uit voor je Todoist Business account

Business

Wanneer je klaar bent om meer mensen uit te nodigen voor je Todoist Business account, kan dat als volgt:

Je moet de team admin zijn om mensen te kunnen uitnodigen vanuit het Todoist Business Admin dashboard.

Nodig gebruikers uit per e-mail

1. Klik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  2. Selecteer Todoist Business Admin.
  3. Ga naar de Gebruikers tab.
  4. Klik op Gebruikers uitnodigen.
  5. Typ de e-mail adressen van de gebruikers die je wilt uitnodigen en klik op Uitnodigingen versturen.

Gebruikers uitnodigen door een link met een uitnodiging te delen

Het is ook mogelijk om gebruikers uit te nodigen door een link met een uitnodiging te delen.

1. Klik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  2. Selecteer Todoist Business Admin.
  3. Ga naar de Gebruikers tab.
  4. Klik op Gebruikers uitnodigen.
  5. Klik op Nodig gebruikers uit door ze een link te geven.
  6. Je kunt vervolgens de URL kopiëren en deze sturen aan de gebruikers die je wilt uitnodigen. Nadat ze op de link hebben geklikt kunnen ze zich aansluiten bij je Todoist Business account.