Verwijder gebruikers uit je Todoist Business account

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

Zorg ervoor dat alleen de juiste personen zijn aangesloten bij je Todoist Business account, je kunt gebruikers als volgt verwijderen:

Je moet de team admin zijn om gebruikers te kunnen verwijderen vanuit het Todoist Business Admin dashboard.
  1. Klik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  2. Selecteer Todoist Business Admin.
  3. Ga naar de Gebruikers tab.
  4. Zoek naar de gebruikers die je wilt verwijderen en klik op het tandwiel icoon aan de rechterkant.
  5. Selecteer Verwijder gebruiker.