Hvordan kan jeg bruke Todoist med TMetric?

Business

Hva et TMetric?

TMetric er en app for å spore arbeidstid for profesjonelle og selskaper.

Hvordan fungerer Todoist/TMetric-integrasjonen?

TMetric lar deg se hvor mye tid du bruker på Todoist-oppgaver.

Integrasjonen støttes kun i nettappen, ikke Chrome-utvidelsen eller appene for mobile enheter.

Hvordan kobler jeg Todoist sammen med TMetric?

1. Installer én av de følgende TMetric-nettleserutvidelsene:
  2. Klikk på TMetric-ikonet og klikk på Logg inn-knappen.

Hvordan bruker jeg Todoist/TMetric-integrasjonen?

Etter at du har opprettet eller åpnet en oppgave i Todoist, vil du se TMetrics Start klokke-knapp:

Klikk på knappen, og tiden du bruker på Todoist-oppgaven vil logges på TMetric-kontoen din. Merk deg at Start klokke-knappen endrer seg til en Stopp klokke-knapp og viser tiden du har brukt på en oppgave.

Hvis du er eier eller administrator når du først starter klokken, henter TMetric prosjektnavnet fra Todoist og opprettet automatisk et prosjekt med samme navn på TMetric-kontoen din.

Oppgaven dukker opp på Tracker-siden i TMetric-appen. Navnet, ID og prosjektet til oppgaven er det samme som i Todoist.

Du kan raskt gå tilbake til Todoist ved å klikke på oppgavens ID (i det følgende eksempelet er ID-en #70052688):