Hvordan kan jeg bruke Todoist med Scanbot?

Business

Hva er Scanbot?

Scanbot er en app for mobile enheter som lar deg skanne PDF-dokumenter, QR- og strekkoder på en pålitelig måte, samtidig som tekst og merknader i dokumenter kjennes igjen.

Hva gjør Todoist/Scanbot-integrasjonen?

Scanbot lar deg laste opp skannede dokumenter til Todoist-mapper, manuelt eller automatisk, og tildele dem til spesifikke oppgaver. Du kan spesifisere mapper og påminnelse samt slette filer etter opplasting og velge kun å laste opp når koblet til Wi-Fi.

Hvordan koble Todoist med Scanbot?

Todoist kobles til Scanbot helt automatisk.

Hvordan bruker jeg Todoist/Scanbot-integrasjonen?

1. Trykk på den runde knappen på startskjermen for å starte skanningen. Hold den mobile enheten din rett over dokumentet du vil skanne.
  2. Se gjennom siden(e) du har skannet og juster resultatet for å gjøre det optimalt. Deretter lagrer du dokumentet. Det dukker opp i et kort øverst på skjermen.
  3. Under dokumenter trykker du på More… > Ny arbeidsflyt > Legg til ny sky > Todoist. Du blir bedt om å gi Scanbot autorisasjon til å få tilgang til data fra kontoen din. For å fortsette må du gi Scanbot denne autorisasjonen.
  4. Velg en eksisterende mappe eller opprett en ny mappe, og trykk deretter på Upload to «mappenavn».

Du kan også automatisk laste opp alle dokumenter til Todoist. Velg ganske enkelt prosjektet som dokumenter automatisk skal lastes opp til, skann dokumentene, og administrer dem deretter i Todoist.