Slett et prosjekt

Tilgjengelig i:
Free
Premium
Business

Kvitt deg med gamle prosjekter, så prosjektlisten din er oversiktlig og ryddig. Slik gjør du det: 

  1. Før pekeren over prosjektet du vil slette, og klikk på de tre prikkene som dukker opp til høyre.
  2. Velg Slett prosjekt fra rullegardinmenyen.
  3. I vinduet som dukker opp, klikker du på Slett for å bekrefte.
  1. Sveip prosjektet du vil slette fra høyre til venstre.
  2. Trykk på søppelbøtte-ikonet.
  3. I vinduet som dukker opp, klikker du på Slett prosjekt for å bekrefte.
  1. Trykk på meny-ikonetøverst til venstre i Todoist.
  2. Nederst i prosjektlisten trykker du på Administrer prosjekter.
  3. Trykk på prosjektet du vil slette.
  4. Trykk på de tre prikkeneøverst til høyre.
  5. Fra rullegardinmenyen velger du Slett.
  6. I vinduet som dukker opp, klikker du på Ja for å bekrefte.
  1. Høyreklikk på prosjektet du vil slette.
  2. Velg Slett.
  3. Klikk på Bekreft

Du vil kanskje arkivere et prosjekt i stedet. Når du arkiverer et prosjekt, fjernes det fra prosjektlisten, men du kan når som helst se på prosjektet og gjenopprette det. Bare følg de samme trinnene som ovenfor, men velg Arkiver i stedet for slett.