Vis arkiverte prosjekter

Business

Du vil alltid ha tilgang til alle dine arkiverte prosjekter, inkludert alle oppgaver, kommentarer og filopplastinger som er en del av de arkiverte prosjektene. Du kan gå tilbake og sjekke ting, eller til og mer fjerne et gammelt prosjekt fra arkivet så det blir aktivt igjen. Slik gjør du det:

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Nederst i menyen til venstre (under prosjektlisten), klikke du på «Arkiverte prosjekter».

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Nederst i menyen til venstre (under prosjektlisten), klikke du på «Arkiverte prosjekter».

Denne funksjonen er i øyeblikket ikke tilgjengelig i mobilapper. Bruk Todoist i nettleseren eller skrivebordsappen for å se dine arkiverte prosjekter.