Opprette seksjoner i prosjekter

Business

Sørg for å holde selv de mest kompliserte prosjekter organisert ved å bryte ned oppgavene i seksjoner. Eksempel: Hvis du skal lansere en markedsføringskampanje, kan du bryte ned oppgavene i seksjoner med overskrifter som «Nyhetsbrev på e-post», «Blogg-innlegg» og «Sosiale medier».

Legg ganske enkelt til et kolon : ved slutten av oppgavenavnet, og det gjøres om til en seksjonsoverskrift. Dette fjerner oppgavens avmerkingsboks og gjør det umulig å fullføre oppgaven. (Dette fungerer på alle plattformer – på nett, PC og mobile enheter.)

Du kan plassere underoppgaver under hver seksjonsoverskrift, og deretter bruke pilen til venstre for overskriften til midlertidig å skjule dem fra visningen. Dette gjør prosjektlisten mer oversiktlig, så du kan fokusere på de riktige oppgavene til riktig tidspunkt.