Oppgave – Legg til raskt

Business

Vi har ikke kommet på en måte å legge til oppgaver telepatisk på (ennå), men Todoists smarte Legg til raskt-funksjon er nesten like bra. Legg til raskt er den raskeste måten å:

• Legge til en ny oppgave
  • Legge til en forfallsdato og et tidspunkt
  • Legge til en etikett
  • Gi den et prioritetsnivå
  • Organisere den inn i et prosjekt
  • Tildele den til en kollega

Bare skriv (eller dikter) all informasjonen på én enkelt linje. Den smarte Legg til raskt-funksjonen vil automatisk kjenne igjen og fremheve hver del med informasjon, og deretter legge informasjonen til i oppgaven. Dette er spesielt hendig når du legger til oppgaver på de mobile enhetene dine.

Legg til raskt fungerer på samme måte, uansett hvilken plattform du bruker.

Slik fungerer det

Trykk eller klikk på + symbolet på en Todoist-plattform (nett, PC eller en mobil enhet) for å åpne Legg til raskt. Skriv inn oppgavens navn etterfulgt av:

Forfallsdatoen og/eller tidspunktet

Skriv datoen og tidspunktet inn i oppgavefeltet med naturlig språk, som «i morgen kl. 16:00» eller «annenhver tirsdag fra 3. mars». Deretter vil Legg til raskt-funksjonen automatisk kjenne igjen forfallsdatoen og legge den til når du lagrer oppgaven. Her er en liste med eksempler på datoformater du kan bruke.

Etiketten

Skriv @ etterfulgt av etikettnavnet. For eksempel @e-post. Du vil kunne velge fra en liste med eksisterende etiketter, eller du kan opprette en ny etikett.

Prioritetsnivået

Skriv p1, p2 eller p3 for å indikere oppgavens prioritetsnivå.

Prosjektet

Skriv inn symbolet # etterfulgt av prosjektnavnet. For eksempel «#jobb». Du vil kunne velge fra en liste med eksisterende prosjekter, eller du kan opprette et nytt prosjekt.

Mottakeren

Skriv inn symbolet + etterfulgt av personens navn. For eksempel «+Ole». Du vil kunne velge fra en liste med eksisterende samarbeidspartnere i prosjektet.

Dette er bare mulig i delte prosjekter, så du må spesifisere et delt prosjekt (ved å bruke #-symbolet) først, og deretter legge til en mottaker.

Noen ganger vil Legg til raskt-funksjonen kjenne igjen informasjon som faktisk er en del av oppgavenavnet. Eksempel: For oppgaven «Opprett månedlig rapport», vil «månedlig» automatisk fremheves som en forfallsdato. Bare klikk eller trykk på ordet for å fjerne fremhevingen. Du kan også slå av smart gjenkjenning av dato helt.