Komme i gang med Todoist Business (administratorer)

Business

Gratulerer med den nye Todoist Business-kontoen din! Som administrator kan du legge til og fjerne teammedlemmer, endre innstillingene for teamet, og administrere betalinger og fakturaer – alt rett fra administratorverktøyet.

Hvis du ikke har en Business-konto ennå, kan du enkelt konvertere din eksisterende private konto til en Business-konto – uten å miste noen av dine nåværende oppgaver eller prosjekter.

Invitere nye brukere

1. På nett eller i Mac- eller Windows-appen kan du åpne Brukere-fanen på venstre side i adminstratorverktøyet.
  2. Klikk på Inviter brukere-koblingen ved siden av teamets navn helt øverst.
  3. Skriv inn e-postadressen til personen du vil invitere. Øverst i vinduet ser du antallet invitasjoner du har igjen på kontoen din.
  4. Når du er ferdig, klikker du på Send invitasjoner-knappen nederst på skjermen.

Når invitasjonene har blitt sendt, vil teammedlemmer dukke opp med én av to statuser:

• Invitert – Plassholder-kontoer opprettes frem til brukere godtar invitasjonene.
  • Bruker – Brukere som har godtatt invitasjonene dine.

Administrere brukere

Åpne Brukere-fanen på venstre side i administratorverktøyet for å se alle aktive og inviterte brukere på kontoen din. For å søke etter en bruker, skriver du ganske enkelt inn navnet eller e-postadressen i søkefeltet øverst til høyre.

For å tilbakestille en brukers passord, gjøre brukeren til administrator, eller fjerne en bruker, klikker du på tannhjulet til høyre for brukerens navn og velger handlingen fra rullegardinmenyen.

Angi tillatelser for delt prosjekt

Åpne Deling-fanen på venstre side i administratorverktøyet for å endre eller angi tillatelser for et delt prosjekt.

Du bestemmer:

• Om teammedlemmer kan dele prosjekter med personer utenfor Business-kontoen din
  • Om teammedlemmer kan bli med i prosjekter utenfor Business-kontoen din

Administrere kontoen din og betalingsinformasjonen

Åpne Konto og faktura-fanen på venstre side av administratorverktøyet. Herfra kan du se på og oppdatere abonnementet ditt og betalingsinformasjonen din. Du kan også se gjennom hele fakturahistorikken din, inkludert alle transaksjoner og deres respektive fakturaer.

Sikkerhet og pålitelighet

Todoist benytter et ingeniørdriftsteam som er tilgjengelige døgnet rundt. Disse ingeniørene sørger for at brannmuren er oppdatert, at ingen kommer seg inn i systemet vårt, og de foretar adgangskontroller på flere nivåer. All kommunikasjon til og fra Todoist-servere er fullt ut SSL-kryptert med en 128-bits nøkkel. Vi aksesserer aldri brukerdata, og vi gir aldri dataene videre til tredjeparter.

Todoist kan håndtere et ekstremt høyt volum med data og har en gjennomsnittlig oppetid på 99,99 %. Todoist Business-kontoen din lager også daglige sikkerhetskopier, som du kan gjenopprette når som helst.

Du kan lese den fullstendige sikkerhetspolicyen vår her.