Sikkerhetskopier

Business

Aldri bekymre deg for å miste prosjekter, oppgaver og kommentarer. Hvis du er en Premium- eller Business-bruker, vil Todoist automatisk opprette daglige sikkerhetskopier for de aktive oppgavene i alle de nåværende prosjektene dine. Du kan enkelt gjenopprette et prosjekt når som helst.

Obs! Du må bruke Todoist på nett, Mac-appen eller Windows-appen (eldre utgaver) for å få tilgang til og gjenopprette sikkerhetskopiene dine.

Tilgang til sikkerhetskopiene dine

1. Klikk på tannhjulet øverst til høyre i Todoist.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Åpne fanen Sikkerhtskopier.
  4. Klikk på Last ned ved siden av en av de daglige sikkerhetskopiene. Dette vil starte en nedlasting av en .zip-fil som inneholder .csv-filer for hvert av dine nåværende prosjekter, inkludert alle aktive oppgaver (fullførte oppgaver og arkiverte oppgaver er ikke inkludert).

Gjenopprette en sikkerhetskopi

1. Opprette et nytt prosjekt.
  2. Finn .csv-filen med sikkerhetskopien som samsvarer med prosjektet du vil gjenopprette.
  3. Dra og slipp filen fra datamaskinen inn i det nye prosjektet ditt. Alle aktive oppgaver, forfallsdatoer, kommentarer og filer fra det sikkerhetskopierte prosjektet vil legges til i det nye prosjektet.

Det å gjenopprette et sikkerhetskopiert prosjekt fungerer på nøyaktig samme måte som å importere en .csv-prosjektmal inn i et nytt prosjekt.

Du kan også klikke på Lag en ny sikkerhetskopi nederst i fanen Sikkerhetskopier for manuelt å opprette en sikkerhetskopi av alle dine aktive prosjekter.

Selv om sikkerhetskopiene dine av prosjekter bare inkluderer aktive prosjekter og oppgaver, sikkerhetskopierer vi også all brukerdata (inkludert fullførte oppgaver og arkiverte prosjekter) på serverne våre. Dine data er trygge og sikre. Du kan lese gjennom vår fullstendige sikkerhetspolicy for data hvis du vil vite mer.