Kopiere én eller flere oppgaver

Business

Du kan enkelt kopiere én enkelt oppgave eller en serie med oppgaver i et prosjekt, noe som sparer deg tiden og innsatsen som kreves for å lage hvert enkelt prosjekt.

I øyeblikket kan du bare kopiere oppgaver og prosjekter på nett, eller med appen til Mac eller Windows (eldre utgaver). Kommer snart til Windows 10 og iOS.

Hvordan kopiere én enkelt oppgave

1. Høyreklikk på oppgaven.
  2. Velg Kopier fra menyen.

Den kopierte oppgaven (inkludert alle underoppgaver) vil opprettes rett under den originale oppgaven.

1. Trykk på oppgaven du vil kopiere.
  2. Trykk på three_dots.png-ikonet i øvre høyre hjørne.
  3. Velg Kopier.

Den kopierte oppgaven inkluderer mottaker, forfallsdato og alle underoppgavene i den originale oppgaven, men ikke kommentarene i den originale oppgaven.

Du kan klikke og holde på det grå «håndtaket» til venstre for oppgavenavnene for å dra og slippe dem hvor som helst i listen din.

Hvordan kopiere flere oppgaver samtidig

1. For å velge flere oppgaver samtidig, holder du nede shift-tasten og klikker på den første og siste oppgaven du vil kopiere. For å velge oppgaver som ikke er ved siden av hverandre i listen, holder du inne command-tasten (Mac) eller control-tasten (Windows) og klikker på hver enkelt oppgave som du vil kopiere.
  2. Klikk på Mer … i menyen som dukker opp øverst i Todoist.
  3. Velg Kopier.

Kopierte oppgaver (inkludert alle underoppgaver) dukker opp under den originale oppgaven.

1. Trykk på flere oppgaver for å velge dem.
  2. Trykk på three_dots.png-ikonet i øvre høyre hjørne.
  3. Velg Kopier.

Du kan også kopiere hele prosjekter ved å lage prosjektmaler.