Opprett et underprosjekt

Business

Hold den stadig voksende prosjektlisten din organisert og ryddig med underprosjekter. Du kan for eksempel opprette overordnede prosjekter kalt «Jobb» og «Privat», og deretter organisere dine forskjellige underprosjekter inn under det passende av disse overordnede prosjektene.

Du kan slå sammen underprosjekter under det overordnede prosjektet, for midlertidig å skjule dem fra visningen. Dette hjelper deg med å fokusere på de riktige prosjektene på det riktige tidspunktet, uten at du blir distrahert av alt annet.

Vi støtter i øyeblikket underprosjekter med 3 innrykknivå.

Sånn gjør du et prosjekt om til et underprosjekt:

1. Før pekeren over et prosjekt.
  2. Klikk og hold det grå «håndtaket» som dukker opp til venstre for prosjektet.
  3. Dra og slipp det til venstre eller høyre for å justere innrykket.

1. Trykk lenge på et prosjekt og dra det til høyre for å endre innrykket.
  2. For å legge til et nytt underprosjekt, er det bare å høyreklikke på et eksisterende prosjekt og velge Legg til nedenfor innrykket.

1. Trykk lenge på et prosjekt.
  2. Dra og slipp det til venstre eller høyre for å justere innrykket.

1. Trykk lenge på et prosjekt.
  2. Dra og slipp det til venstre eller høyre for å justere innrykket.

Du kan også opprette underoppgave i prosjekter for å bryte ned store oppgaver i mindre, mer håndterbare oppgaver.