Hvordan bruker jeg Todoist for Gmail/Outlook-tillegget?

Business

Hvis du har installert Todoist for Gmail- eller Todoist for Outlook-tillegget, gjør du følgende for raskt å gjøre en e-post om til en ny oppgave i Todoist.

1. Åpne eller marker e-posten du vil gjøre om til en oppgave.
  2. Klikk påikonet til Todoist-tillegget, og klikk deretter på + for Legg til raskt.
  3. Klikk på koblingen Legg til e-post som oppgave nederst i Legg til raskt-vinduet. E-postens tittel og kobling vil legges til i oppgaven.
  4. Du kan også fylle ut eventuell ekstra informasjon om oppgaven, inkludert etiketter, prioriteter, datoer og tildelinger ved å bruke Legg til raskt-alternativene.
  5. Klikk på Legg til oppgave.
Et annet sted du finner koblingen Legg til e-post som oppgave, er nederst i hvilket som helst prosjekt, så lenge du har en e-post åpen i e-postklienten din.