Hvordan kan jeg bruke Todoist med Gmail?

Business

Hvis du har installert Todoist for Gmail-tillegget, gjør du følgende for raskt å gjøre en e-post om til en ny oppgave i Todoist.

1. Åpne e-posten du vil gjøre om til en oppgave.
  2. Klikk på Todoist-ikonet i linjen med ikoner rett over e-posten.
  3. En ny oppgave vil lastes inn i Todoist nederst til høyre, og oppgaven vil bestå av e-postens tittel og en kobling til e-posten som innhold.
  4. Du kan også fylle ut eventuell ekstra informasjon om oppgaven, inkludert etiketter, prioriteter, datoer og tildelinger ved å bruke Legg til raskt-alternativene.
  5. Klikk på Legg til oppgave.
Etter at du har installert tillegget, kan du også bruke Todoist fra Gmail direkte ved å klikk på Todoist-linjen nederst til høyre i Gmail. Du vil ha full tilgang til Todoist og kan blant annet legge til, fullføre og vise oppgaver – alt uten å måtte åpne et nytt vindu.