Todoist for ideelle organisasjoner

Business

Todoist er stolt over å tilby rabatterte priser, for å bidra til å støtte reisene til våre brukere i ideelle organisasjoner.

Ideelle organisasjoner kvalifiserer for en 50 % rabatt på Todoist Business så de kan holde teamene organisert og bruke mer tid på å jobbe mot de viktige målene, samtidig som kostnadene reduseres.

Slik søker du om rabatt

Hvis du jobber for en ideell organisasjon og er interessert i å søke om 50 % rabatt, følger du instruksjonene nedenfor.

1. Før du søker om rabattert pris, må organisasjonen din har en Todoist Business-konto.
  • Hvis du allerede har en Todoist Free- eller Todoist Premium-konto, må du oppgradere til Todoist Business, som du får en 30 dagers gratis prøveperiode på.
  • Hvis du ikke har en Todoist- eller Todoist Business-konto, kan du starte din gratis Todoist Business-prøveperiode her.
  • Fyll ut søknadsskjemaet på todoist.com/nonprofits. Du vil bli bedt om å inkludere følgende:
    • Organisasjonens navn og nettsted
    • Kort beskrivelse av organisasjonens oppdrag
    • E-postadresse og teamnavn tilknyttet Todoist Business-kontoen du ønsker å få rabatt på
    • Offisiell dokumentasjon som beviser at organisasjonen er en ideell organisasjon. Et eksempel på dette kan være 501(c)(3) eller ditt lands lokale versjon av lignende dokumentasjon.

Slik fungerer rabatten

Vi vil gå gjennom søknaden din og kontakte deg innen ti virkedager.

Når du er godkjent, vil rabatten gjelde for Todoist Business-prisen din fra det øyeblikket og fremover. Fremtidige trekk vil bli belastet med 50 % av den totale kostnaden.

Rabatten blir aktiv på én av to måter:

• Hvis du ikke har brukt Todoist Business før og fortsatt er i prøveperioden på 30 dager når du blir godkjent, vil det første trekket ditt ha en rabatt på 50 %. Merk deg at hvis du godkjennes helt mot slutten av prøveperioden din, rekker vi kanskje ikke legge inn rabatten før du trekkes første gang, så søk helst så tidlig som mulig.
    • Hvis du allerede er en Todoist Business-bruker, vil det neste trekket ditt ha en rabatt på 50 % så fort søknaden er godkjent.

Hvis søknaden ikke godkjennes, sender vi deg en e-post direkte.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan rabatten gjøres gjeldende for fakturaer jeg allerede har betalt? Vil den beregnes proporsjonalt?

Svar: Nei, vi kan ikke refundere organisasjonen din summer som allerede er betalt. Rabatten vil ikke beregnes proporsjonalt på noen måte, den vil gjelde for alle fremtidige betalinger.

Dette gjelder også ved slutten av den gratis prøveperioden. Hvis vi godkjenner søknaden etter at den gratis prøveperioden på 30 dager er over, vil vi ikke kunne refundere deg for den første måneden. Det er derfor det er viktig å søke så tidlig som mulig.

Spørsmål: Jeg har sendt søknaden min, men har ikke hørt noe. Hvor lang tid tar det?

Svar: Vi prøver å svare på søknader innen ti virkedager. Hvis det har gått over ti virkedager, kan du ta kontakt med oss på discounts@doist.com.

Spørsmål: Kan jeg få rabatten på Todoist Premium?

Svar: Siden denne rabatten kun gjelder for ideelle organisasjoner, gjelder den ikke for Todoist Premium, siden denne versjonen kun er for individuell bruk. Oppgrader til Todoist Business for å søke på rabatten.

Spørsmål: Tilbyr dere rabatter til læresteder eller gjennom partnerprogrammer?

Svar: Vi har i øyeblikket ikke noen rabatt på Todoist for læresteder eller partnerprogrammer. Vi håper imidlertid å lansere et Todoist for Education-abonnement i fremtiden. Abonner på Todoist-bloggen for å motta oppdateringer.

Spørsmål: Hva om vi ikke kan skaffe til veie den forespurte informasjonen for å bevise at vi er en ideell organisasjon? Kan vi allikevel få rabatten?

Svar: Hvis du ikke kan bevise at organisasjonen er en ideell organisasjonen med dokumentene nevnt ovenfor, kan vi ikke gi deg rabatten. Vi kan dessverre ikke gjøre noen unntak.

Spørsmål: Hva om jeg endrer e-postadressen jeg bruker som administrator for Todoist Business? Hva hvis jeg vil overføre eierskap til en annen administrator?

Svar: Rabatten din vil gjelde for Todoist Business-kontoen, ikke for selve e-postadressen. Så lenge kontoen er aktiv, vil den fortsatt ha rabatten.